1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[OOC навреда] Don_Carter

Discussion in 'Пцовки и навреди' started by Generalot, Aug 2, 2020 at 4:27 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Generalot

  Generalot New Member

  Joined:
  Jul 9, 2020
  Messages:
  13
  Likes Received:
  0
  Ваш nickname:Anthony_MIkaelson
  Име и презиме на играч кој крши правило: Don_Carter
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/kAcIzW7
   
 2. xatar187erz

  xatar187erz New Member

  Joined:
  Apr 3, 2020
  Messages:
  18
  Likes Received:
  11
  Нема навреда овде, а еве докази за навреда од тебе што спомињеш мајка во ооц, тоа е навреда. Еве докази: https://imgur.com/a/Z22xpih + Немаш доволно докази..
   
 3. Sean Crawford

  Staff Member

  Joined:
  Aug 13, 2018
  Messages:
  348
  Likes Received:
  13
  Ке биде опоменат

  - Со почит ( ДВ ) Админ / Гамемастер тим
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!