1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Nikita DaSilva

Discussion in 'Новости' started by Nikita DaSilva., Aug 2, 2020 at 6:44 PM.

 1. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
  [​IMG]
  Nikita DaSilva e 28 годишен мексиканец кој живее во Сан Андреас.
  Преселен е во SA, каде има завршено високо образование..
  Моментално е вработен во TAXI компанијата CityCab како Taxi Boss. Има добро оформено физичко тело, и добри возачки способности.​
   
 2. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 3. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 4. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Не ти треба волку текст, стави само најбитното, остало е добро, продолжи.
   
  Nikita DaSilva. likes this.
 5. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
  1111.png
   

  Attached Files:

  • 1111.png
   1111.png
   File size:
   1,004.3 KB
   Views:
   0
 6. Patrick.Foster.

  Patrick.Foster. New Member

  Joined:
  May 8, 2018
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
  Топ, бравос.
   
  Nikita DaSilva. likes this.
 7. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 8. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 9. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 10. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 11. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 12. Giuseppe Hoffman

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  201
  Likes Received:
  31
  Не се фокусирај толку на логото кое не е толку битно во сликите, гледај текстот малце да подобро направен. Тие црти да ги нема, ја уништува сликата. Се останато е добро, продолжи да газиш!
   
 13. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
  Fala ti bratce, mi rekoa da gi stavam crtite so se kaj tekstot, ama sea vise ne gi stavam, i mene ne mi se svigja, Fala ti uste ednas
   
 14. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 15. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
  Добар сии
  Бев инвајт кај тебе ден два пред да земам лидер
  се трудиш,сакаш да постигнеш нешто се гледа дека имаш желба
  Само така продолжи
   
  Nikita DaSilva. likes this.
 16. MichaelHernandez1

  MichaelHernandez1 New Member

  Joined:
  Jul 9, 2020
  Messages:
  11
  Likes Received:
  16
  Интересно следам.
   
  Nikita DaSilva. likes this.
 17. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 18. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 19. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 20. Nikita DaSilva.

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 7, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  22
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!