1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ние сме тука да заштитиме и служиме.

Discussion in 'Новости' started by Bradley Gillmore, Sep 6, 2021.

 1. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
  Salvatore Bonucci (44).
   
  #1 Bradley Gillmore, Sep 6, 2021
  Last edited: Feb 6, 2022
 2. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
  [​IMG]
  Salvatore Bonucci (44). Deputy Chief of
  Los Santos Police Department.
   
  #2 Bradley Gillmore, Sep 6, 2021
  Last edited: Feb 5, 2022
 3. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
 4. ✞TajlerThegrudge✞

  Staff Member

  Joined:
  Apr 30, 2021
  Messages:
  166
  Likes Received:
  508
  се океј али кај го најдовте ване да ви а грди сликата?
   
 5. lucas.watson

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,188
  Likes Received:
  2,375
 6. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
 7. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
 8. Vanee Vancovski

  Vanee Vancovski Член

  Joined:
  Apr 9, 2021
  Messages:
  33
  Likes Received:
  12
  Ке те учам рп xD
   
 9. Quannel Owens

  Quannel Owens Познат член

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  366
  Likes Received:
  278
 10. ✞TajlerThegrudge✞

  Staff Member

  Joined:
  Apr 30, 2021
  Messages:
  166
  Likes Received:
  508
  Дојди на часој кога сакаш да те наштеловам
   
 11. larenz bently$

  larenz bently$ Член

  Joined:
  Sep 1, 2020
  Messages:
  2
  Likes Received:
  95
 12. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
 13. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
  Suspect arrested after a successful pursuit.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #13 Bradley Gillmore, Sep 7, 2021
  Last edited: Sep 7, 2021
 14. Gregorij

  Gregorij Член

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  65
  Likes Received:
  38
  HAHAHAHAHA @Zach Morello на овие со elegy неможеш да им избегаш?, ps: среќно.
   
 15. Zach Morello

  Zach Morello Познат член

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  554
  Likes Received:
  410
  Колега ко че почниш да бегаа и нема 2минути потера (А по правило минимум 20мин е потера без оган), златните деца одат G+H и нормално ќе те фата, но во спротива и за тоа се казнети :D
   
  Fedric_Stevenson and Gregorij like this.
 16. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
  не беа баш 2 минути, незнам шо имат правено тие пред нас, тие први стигнаа и незнам шо се е дешавало, иначе никој не е казнет ;)
   
 17. Fedric_Stevenson

  Fedric_Stevenson Нов корисник

  Joined:
  Jul 5, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  3
  KIDAJ RP TOP
  :cool::cool:;)
   
  Bradley Gillmore likes this.
 18. ViktorPro

  ViktorPro Активен член

  Joined:
  Jul 31, 2020
  Messages:
  222
  Likes Received:
  43
  samo napred kolega
   
  Bradley Gillmore likes this.
 19. Bradley Gillmore

  Bradley Gillmore Познат член

  Joined:
  Dec 12, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  914
 20. Shark$$

  Shark$$ Активен член

  Joined:
  Sep 2, 2021
  Messages:
  85
  Likes Received:
  118
  Како фалам јас тука ух ух ух.. Тегни!
   
  J.H and Bradley Gillmore like this.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook