1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

(Nepravnilo zatvoran) Martin Petrov

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Martin Petrov, Jul 28, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Martin Petrov

  Martin Petrov Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  57
  Likes Received:
  6
  Ваш nickname:Martin_Petrov
  Од кој админ сте затворени:Server
  Причина:Crash
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени:Imav cuff i mi crash.
  Доказ (задолжително):https://imgur.com/a/9QgXoYN
   
 2. jayden taylor.

  jayden taylor. ex. gamemaster
  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  447
  Likes Received:
  135
  Изваден си од Demir Hisar поради тоа што имаш валидни докази за CRASH.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!