1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Неправилно затворен] Lampardo_Mcgredy

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Edward_Insess, Jul 30, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Edward_Insess

  Edward_Insess Member

  Joined:
  Mar 19, 2020
  Messages:
  88
  Likes Received:
  5
  Ваш nickname: Lampardo_Mcgredy
  Од кој админ сте затворени: Herr_Peter
  Причина: Spam tazer poradi lag
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: Бесе поставена тема за спам на тазер и Jaydan_Taylor го опомена играчот и послем истата тема е поставена од друга ацц и Herr_Peter го става дх за спам тазер воа мислам нема смисла не се гледат темите по форум.
  Доказ (задолжително):
  https://ibb.co/Dt11g2W
  https://ibb.co/JsJSBFy
  https://ibb.co/j54gD4q
  https://ibb.co/4PfHv9q
   
 2. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
  Изваден.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!