1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Nepravilno zatvoren] Kendrick_Stallone

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Kendrick Stallone, Jul 27, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kendrick Stallone

  Faction Leader

  Joined:
  Jan 28, 2019
  Messages:
  58
  Likes Received:
  9
  Ваш nickname: Kendrick_Stallone
  Од кој админ сте затворени: //
  Причина:
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: Па ме фати ЛСПД и ми црасна до дека имав /cuff
  Доказ (задолжително): https://imgur.com/a/S45nTJP
   
 2. Ivo Andonov

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  1,544
  Likes Received:
  94
  Изваден.
  Катанче.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!