1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Nepravilno zatvoren] Kendrick_Stallone

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Kendrick Stallone, Jul 25, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Kendrick Stallone

  Faction Leader

  Joined:
  Jan 28, 2019
  Messages:
  58
  Likes Received:
  9
  Ваш nickname: Kendrick_Stallone
  Од кој админ сте затворени: Leo_imasov
  Причина: Nonrp
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: па ме затвара за нонрп а веке 1х нема докази на форум не знаци ако е хеад или со е таму не треба да става на форум сакам унприсон џ
  Доказ (задолжително): //
   
 2. ✞ Tᴇᴘʟᴇʀᴀᴛᴏɴ Rᴀsᴛᴀᴠᴇᴢ ✞

  Staff Member

  Joined:
  Apr 28, 2018
  Messages:
  4,672
  Likes Received:
  260
  Казнет си од HEAD администратор.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!