1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Неправилно затворен] John_Sanderson

Discussion in 'Неправилно казнети' started by John_Sandersoon, Jul 31, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. John_Sandersoon

  Joined:
  May 28, 2020
  Messages:
  65
  Likes Received:
  13
  Ваш nickname: John_Sanderson
  Од кој админ сте затворени: John_Locke
  Причина: DM.
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: Nie se vozime jas sum imal ubistvo i batinava FBI ida gi dmame, posle 5, 10 minuti pak idat i ne roka pak gi oteavme, i John Locke se tpa i mi vika Pricina za DM ?..Jas mu vikam oti mam ubistvo gi dmnav, toj se tpna negde i posle 2 min se vrakja i me stava 4h DH.. http://www.dw-game.info/forum/index...son-kaznet-od-administrator-john-locke.47797/
  Доказ (задолжително): https://imgur.com/a/Qm8y2JT
   
  #1 John_Sandersoon, Jul 31, 2020
  Last edited: Jul 31, 2020
 2. John Locke

  Staff Member

  Joined:
  Apr 5, 2020
  Messages:
  56
  Likes Received:
  1
  Прв пат кога имаше престрелка од две страни не ве казнив, а после тоа убаво се гледа на сликите вие ги отиде ФБИ и ги чекате да испаднат за да ги пак дмнете после тоа ги мавате со /трацк и ги дмате, нема да биднете извадени..
  Катанче.

  Со почит DreamWorld Администрација.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!