1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Неправилно затворен] Erthan Grayson

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Erthan'', Jul 29, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Erthan''

  Erthan'' Member

  Joined:
  Dec 12, 2018
  Messages:
  94
  Likes Received:
  1
  Ваш nickname: Erthan Grayson
  Од кој админ сте затворени: Esteban
  Причина: IC Nepcovka
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: Затоа шо викам дека ке и стаам шикер у кафето а он ме затвара за пцовка,тоа пцовка ли е ти луд ли си?
  Доказ (задолжително): http://dw-game.info/forum/index.php?threads/ic-navreda-erthan_grayson.47568/
   
 2. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
  Можело да пројде и сс опомена, така да ќе бидеш изваден барај ме ингаме мене или друг админ. @Esteban Cabrera
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!