1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Неправилно затворен] Don_Carter

Discussion in 'Неправилно казнети' started by ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ, Aug 2, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  452
  Likes Received:
  264
  シ︎Fromatシ︎ likes this.
 2. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  452
  Likes Received:
  264
  Погрешка беше 4х, после тоа го поправи со 1х.
   
  シ︎Fromatシ︎ likes this.
 3. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  3,584
  Likes Received:
  375
 4. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  3,584
  Likes Received:
  375
  @Ramzan Kadyrov постави си докази во борд играчи казнети од администратор.

  Edit: Пропуст на администратор што не поставил доказ на форум, од дека да знам за кое ПГ си казнет.
   
  #4 Charlie Carfano, Aug 2, 2020
  Last edited: Aug 2, 2020
 5. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  3,584
  Likes Received:
  375
  Изваден си.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook