1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Nepravilno Zatvoren]- Daniel_Wilson

Discussion in 'Неправилно казнети' started by $PUN GAS BEBO $, Jul 28, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. $PUN GAS BEBO $

  Joined:
  Apr 5, 2020
  Messages:
  131
  Likes Received:
  13
  Ваш nickname: Daniel_Wilson
  Од кој админ сте затворени: Ivo_Andonov
  Причина: DM
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени: МИЛИОН ПАТИ Е КАЖАНО НА /АО И ТЕПЛЕРАТОН РАСТАВЕЗ ЛИЧНО КАЖА.ДОКОЛКУ МВР почнува да пука по нас/вас да испуште оган ДОЗВОЛЕНО Е ДА СЕ БРАНИМЕ И ИМАМЕ ПРАВО ЗА ПУКАЊЕ/ДМ бидејки прв почна тој да дма видете на следните слики не сте можни едно кажувате на /ао друго правете.
  Доказ (задолжително): https://imgur.com/M8k34Fx https://imgur.com/zrj2eRd https://imgur.com/95464dk https://imgur.com/guEBiaT ВИДЕТЕ НА СЛИКИТЕ ДЕКА ОН ПРВ ДМА А ОД АДМИН Е КАЖАНО ДОКОЛКУ МВР ЛИЦЕ ПРВ ВЕ ПУКА ИМАТЕ ПРАВО И ВИЕ ДА ГО ДМНИТЕ ТОЕСТ ИСПУШТИТЕ ОГАН УНАЗАД.САКАМ унприсон не сте можни бре луѓе!!.ВИДЕТЕ НА ПРЕТПОСЛЕДНАТА слика фулл хп ми е А ПОСЛЕ НЕКОЛКУ СЕКУНДИ ОДМА МИ Е НА ПОЛА ХП/СИЛА и +други дмаше ,господине иво андонов или друзи побрзо реагирајте сакам унприсон не сте можни.
   
 2. $PUN GAS BEBO $

  Joined:
  Apr 5, 2020
  Messages:
  131
  Likes Received:
  13
 3. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
 4. Ivo Andonov

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  1,544
  Likes Received:
  94
  Постое команда /репорт ИД и форум кршење на правила ако те дма , не мора и ти да му возвракаш тоа го правите скоро сите провоцира те за да го дмнеш или нешто друго а знаете дека постојат админи на серверот и гледат , тоа он што го прави е НОН РП и овде нема никаде РП од двете страни главно казино викаш оти те нападнал а уствари тоа е нон рп и си викаш самоодбрана првен научи што е дм и нон рп а не нешто си прочитал ако те пука мвр мораш и ти него , можеш да го пукаш само ако робаш или бегаш од него а он нема право да те пука се до дека не гледа опасност у тебе , надевам се оти ќе ме разбереш овој пат ќе бидеш изваден од ДХ барај некој админ ИГ да те извади или мене ме барај

  Катанче
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!