1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Nepravilno Kaznet] Dimitar Lazaroww

Discussion in 'Неправилно казнети' started by Dimitar Lazaroww, Jul 30, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Dimitar Lazaroww

  Dimitar Lazaroww LCN Lider

  Joined:
  May 10, 2018
  Messages:
  82
  Likes Received:
  11
  Ваш nickname:dimitar lazaroww
  Од кој админ сте затворени:Herr Peter
  Причина:Па вака у сват сам инв и еден дечко дојдел инв 3р , и ја го погидих едншка и викам грешка иди земи он дати па , не почна да ме дма ја го дмав ама не до крај можеше да земе дати , ставија не по 1час дх за овоа,дури дечково ме ставил како дмам у дх па ај дај доказ дека сам те дмнал дијалог,админо ме е казнил по 2 пат ја за овоа дм ме ставија дм опомена и си лежах.
  Зошто мислете дека треба да бидете извадени:А исто и него го затворија дх со мене за ДМ провокација.
  Доказ (задолжително):http://dw-game.info/forum/index.php?threads/dm-ooc-pcuenje-ic-pcuenje.47648/ - дека ме е ставил шо сам божем дмал и сам ништил рпто
  Админот Иво не е ставил тема кај што сме казнени , ако има потреба прашајте го.
   
 2. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
 3. Herr Peter

  Staff Member

  Joined:
  Apr 7, 2020
  Messages:
  351
  Likes Received:
  25
  Убаво ти пишува во коментарот, канзет си од Иво и не те казнив а ако продолжиш ќе бидеш казнет со /warn.
  Не си разбрал нешто, нема никаква казна од моја страна.

  Со почит DreamWorld Администрација.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!