1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Meceto Orevo казнет од администратор Sean Crawford

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by Sean Crawford, Aug 2, 2020 at 7:47 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Sean Crawford

  Staff Member

  Joined:
  Aug 13, 2018
  Messages:
  348
  Likes Received:
  13
  Име и презиме на администратор: Sean Crawford
  Име и презиме на казнет: Meceto Orevo
  Причина: помош
  Доказ: https://imgur.com/a/FnX5xQl
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!