1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

John Wicheseter - METROPOLIAN OFFICER

Discussion in 'Новости' started by Winchester, May 5, 2020.

 1. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
  [​IMG]
  (John Winchester (Првиот) - 21.07, Прва акција по влегувањето во единицата)
  John има 27 години, роден е во
  East Los Santos во средно богата фамилија,нема браќа ниту сестра единствено дете е на фамилијата Wicheseter.Тој како мал има теренирано различни спортови во највеќе се задржал на стелаштвото бил неколку пати шампион на Los Santos во стелаштво исто така и често одел на лов со неговиот татко Michael Wicheseter.Тој има завршено основно и средно образование во Los Santos,но бидејќи не го влечеле науките тој се решил да ја брани државата и се запишал на полициска акдадемија во Los Santos таму тој поминал 6 месеца обука,но тој бил поразличен од остнатите академци неговиот иструктор на академијата James му предожил на John да се приклучи на специјалнта единица а не во LSPD.По долго размислување John се решил да го послуша советот на инструкторот James и чекал да се отворат нови конкурси за специјалци.На ден 15.08 John се упатил во седиштето на специјалната единица METRO,тој бил прифатен од старана на commander Joyner Lucas и така тој ја започнал својата обука која траела 9 месеца за да постанес дел од најелитната единица во Los Santos .По завршувањето на обуката John бил промовиран во SEARGEANT и тогаш тој ја дал својата заклетва дека ке и служи на државата и ке го ризикува својот живот за да спаси нечиј друг живот.Со макотрпна работа и постојани теренизи како физички така и психички John почнал да напредува во METRO HQ за две годни од како бил промовиран во SEARGEANT,тој бил промовиран во LIEUTENANT но тоа не му било доволно на John и затоа тој уште повеќе работел и се трудел да го достигне махимумот во METRO HQ и така по пет годишна служба во METRO HQ тој бил промовиран во Capitan на METRO HQ но ни тоа не ги задоволие критериумите на John што си ги имал поставено на почетокот од својата кариера во METRO HQ а тоа биле да постане COMMANDER на најелитната специјална единица.


  RP активности:
  1. Зимање опрема и најавување за почеток на смена (https://imgur.com/a/XwV4K95)
  2. Лоцирање на осмничен,влегување во негова куќа и фатен во бегство (https://imgur.com/a/bBPBcZl)
  3. Тренинг на METRO DEVISION (https://imgur.com/a/FIc08Lc)
  4. Felony stop METRO i LSPD (https://imgur.com/a/kT4kW8J)
  5. Лоцирање на суспект преку MDC и негово лишување од слобода (https://imgur.com/a/bihT2IO)
  6. Потера по суспект и негово лишување од слобода (https://imgur.com/a/JFVZl39)
  7. Rope Rescue обука ( https://imgur.com/a/KiH6iUf )
  8. Состанок со министерот за одбрана и набавка на опрема за METRO Division (https://imgur.com/a/TX3GtX4)

  9.
  10.
  [/CENTER]
   
  #1 Winchester, May 5, 2020
  Last edited: Aug 1, 2020
  Joyner Lucas and JuggJesus like this.
 2. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
  [​IMG]
   
  #2 Winchester, May 7, 2020
  Last edited: May 10, 2020
  Carl Capone likes this.
 3. Befidezz

  Befidezz New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  25
  Likes Received:
  24
  Супер ее!!
   
 4. Basciano Ruggiero

  Basciano Ruggiero Active Member

  Joined:
  Mar 22, 2020
  Messages:
  184
  Likes Received:
  56
 5. JuggJesus

  JuggJesus Member

  Joined:
  Apr 9, 2020
  Messages:
  47
  Likes Received:
  9
  гази сине!
   
 6. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
 7. jamie walker.

  jamie walker. Active Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  539
  Likes Received:
  136
  Смени годините, 27 командир, малце не ми е нешто нај нај, другото е океј
   
 8. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
 9. Kendrick Stallone

  Faction Leader

  Joined:
  Jan 28, 2019
  Messages:
  58
  Likes Received:
  9
 10. Maky_Qoiro

  Staff Member

  Joined:
  Apr 12, 2020
  Messages:
  133
  Likes Received:
  5
  Браво Добар!!
   
 11. Esteban Cabrera

  Staff Member

  Joined:
  Jan 16, 2019
  Messages:
  1,318
  Likes Received:
  30
  Поработи на едит.
   
 12. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
  sa-mp-051.png

  Door Breach formation
   
 13. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
  sa-mp-054.png

  Deffenice Arc Formation (DAF)
   
 14. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
 15. Dimitry_Vinnichevsky

  Dimitry_Vinnichevsky Marchelo_Leonadez/Arsen_Barbiaux.
  Faction Leader

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  30
  Likes Received:
  16
 16. Joyner Lucas

  Faction Leader

  Joined:
  May 20, 2020
  Messages:
  62
  Likes Received:
  30
  Вложи малку труд во едит, другото е добро.
   
  Winchester and Kenny Venturas like this.
 17. Joyner Lucas

  Faction Leader

  Joined:
  May 20, 2020
  Messages:
  62
  Likes Received:
  30
  Прочитај биографија подобро, не е командир.
   
  Winchester likes this.
 18. Frankie Conner !!!!

  Frankie Conner !!!! New Member

  Joined:
  Jun 28, 2020
  Messages:
  11
  Likes Received:
  14
  Dobro e ,ama editaj ne lici na nisto bez edit.
   
  Winchester likes this.
 19. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Поработи на едит,почни со Фотошоп,ако имаш проблеми или нешто нејасно,пиши ми пм. Смени го модот на copcarla во ford crown victoria или dodge charger,да биде по LA style.
   
  Matthew Thompson and Winchester like this.
 20. Winchester

  Winchester New Member

  Joined:
  Mar 30, 2020
  Messages:
  14
  Likes Received:
  11
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!