1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Jim Carrey, life of an officer.

Discussion in 'Новости' started by Jim Carrey, Aug 1, 2020.

 1. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
  [​IMG]
  Jim Carrey, Police's Sergent 28 y/o

  Short Biography
  Jim Carrey е роден во Лос Сантос 1992. Carrey се инспирал од татко му за да стане официр на
  Полицијата од Лос Сантос. По завршување средно училиште се Carrey запишал во Полициската
  Академија на Лос Сантос. Carrey после 2 години ја завршил Полициската Академија како примерен ученик и се вработува во LSPD. После 4 години работен стаж во LSPD е промовиран во Police's Sergent.
   
 2. Frankie Conner !!!!

  Frankie Conner !!!! New Member

  Joined:
  Jun 28, 2020
  Messages:
  11
  Likes Received:
  14
  Officir imas gresk pisi officer,inace bravos.
   
  Jim Carrey likes this.
 3. calvin_uchiha

  Faction Leader

  Joined:
  May 30, 2018
  Messages:
  641
  Likes Received:
  118
  џони џанакот
   
  Jim Carrey likes this.
 4. sAmUeL07

  sAmUeL07 Member

  Joined:
  Apr 12, 2020
  Messages:
  52
  Likes Received:
  3
  ToP!
   
  Jim Carrey likes this.
 5. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 6. Matthew Thompson

  Leader Manager

  Joined:
  Mar 15, 2020
  Messages:
  809
  Likes Received:
  430
  Следам.
   
  Jim Carrey likes this.
 7. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 8. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 9. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 10. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Не ти треба волку текст,доста е најбитното само,или целиот тој текст подели го у 3 слики на една сцена. Остало бомбона,продолжи така.
   
 11. !Andrej!_!Leveski!

  !Andrej!_!Leveski! Active Member

  Joined:
  Mar 29, 2020
  Messages:
  258
  Likes Received:
  64
  Mnogu opasno,najjaci.
   
 12. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
  благодарам, че се потруда следен пат да го исправам тоа.
   
  lucas.watson likes this.
 13. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #13 Jim Carrey, Aug 2, 2020 at 12:00 AM
  Last edited: Aug 3, 2020 at 11:42 AM
 14. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 15. Jim Carrey

  Jim Carrey Active Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  111
  Likes Received:
  27
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!