1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Jasson Hernandez опоменат од администратор Charlie Carfano

Discussion in 'Опоменати играчи' started by Charlie Carfano, Sep 19, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  2,339
  Likes Received:
  198
  Име и презиме на опоменат:Jasson Hernandez
  Опоменат од:Charlie Carfano
  Доказ (Задолжително):https://imgur.com/a/yw3bZgX
  Причина:/report
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!