1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Japanese Criminal Crew in Los Santos

Discussion in 'Новости' started by FrankScalice, Jun 20, 2020.

 1. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
  [​IMG]

  JAPANESE CRIMINAL CREW IN LOS SANTOS
  Бизнисмени од Јапонија однсно двајцата браќа Tomoaki & Koyki започнуваат во Јапонија да располагаат со разни бизниси, така што се вовлекуваат и во тамошното подземје почнувајќи да се занимаваат и со разни илегални средства. Наеднаш како што поминуваат годините доаѓаат до идеа да формираат crew однсно група од луѓе со кои ќе го вршат криминалот во Јапонија. Но за жал после една година од како се занимаваат со криминалот се одкриени и приморани да ја напуштат земјата, заминувајќи во Los Santos/San Andreas.
  Криминалната групација од Јапонија доаѓа во Los Santos/San Andreas со цел крими активностите да ги продолжат во Los Santos, каде што имаат и неколку нибни познаници кои би му помогнале. Групација предводена од Tomoaki Okasa (Frank Scalice), Koyki Okasa (Anthony Bonnano) стапува на сцена во подземјето на Los Santos, заедно со нивната група на луѓе која полека полека се проширува. Нивната цел е да направат добар кеш $$ да имаат луксузни куќи и да возат луксузни автомобили.

  [​IMG]

  20.05.2020 Tomoaki Okasa и Коyoki Okasa пристугнуваат во Los Santos заедно со својата група на луѓе од Јапонија.
   
  #1 FrankScalice, Jun 20, 2020
  Last edited: Jun 25, 2020
 2. AnthonyBonnano

  Faction Leader

  Joined:
  Jun 2, 2018
  Messages:
  496
  Likes Received:
  48
  *Околу факцијата ↓
  Нашата цел за формирањето на оваа факција е со цел да прикажиме еден модерен сет или групација на јапонски бизнисмени кои се вовлекуваат во подземјето и кои прават разни криминални акции. Сакаме да овозможиме играчите да уживаат во развивањето на нивните карактери како дел од оваа факција.

  *ООЦ информации ↓
  Доколу сакате да почните со симулација заедно со нашата екипа најпрво што треба е да се разбирате колку толку од мобстер рп, доколку немате доволно познавање а имате желба за да рпате заедно со нас може да ни се обратите по ПМ и да ви се објасни што и како треба.Исто така можете во оваа тема да го следите развивањето на факцијата.НАЈВАЖНО треба да ги почитувате сите правила на серверот исто така и правилата на факцијата кои може да ги видете во бордот - Линк : Japanese criminal crew in Los Santos
   
  #2 AnthonyBonnano, Jun 20, 2020
  Last edited: Jun 20, 2020
 3. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
  [​IMG]
  Koyki Okasa (38) лево и Tomoaki Okasa (40) десно,предводици на Japanese Criminal Crew
   
  #3 FrankScalice, Jun 20, 2020
  Last edited: Jun 29, 2020
 4. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
  [​IMG]

  Еден од луѓето на Japanese Criminal Crew (Daichi) е пред долго време дојден во Los Santos пред да дојде до договор да дојдат Koyoki и Тоmoaki.Он за прз период вложува во својата кариера и отварамеханичарска гаража во една од населбите "Jefferson". Таму работи со уште 2ца свои ортаци кои се сложуваат и прават немерена сума на пари но како не се знае се точно!

  "Како и да е, хоби ми се автомобилите, па напорно работев со мојите партнери.Во San Andreas успеав да создадам гаража. Името на гаражата е Yosio Factory!"

  -Цитатот на Daichi на истото интервју.
   
  #4 FrankScalice, Jun 20, 2020
  Last edited: Jun 21, 2020
 5. Maceto Ilioski

  Staff Member

  Joined:
  Mar 15, 2020
  Messages:
  196
  Likes Received:
  101
  Ауф баки че гориТ
   
  FrankScalice and AnthonyBonnano like this.
 6. lucas.watson

  Faction Leader

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  782
  Likes Received:
  735
  Ми се свиѓа баки
   
  FrankScalice and AnthonyBonnano like this.
 7. Theodore Bickford

  Theodore Bickford Active Member

  Joined:
  Feb 9, 2019
  Messages:
  124
  Likes Received:
  101
  Legends газете си ;)
   
  FrankScalice and AnthonyBonnano like this.
 8. Vinnie Cutterfield

  Faction Leader

  Joined:
  Mar 28, 2020
  Messages:
  95
  Likes Received:
  55
  Грмилица
   
  FrankScalice likes this.
 9. AnthonyBonnano

  Faction Leader

  Joined:
  Jun 2, 2018
  Messages:
  496
  Likes Received:
  48
 10. Max Heuer

  Max Heuer https://imgur.com/9A61nOt

  Joined:
  Feb 2, 2019
  Messages:
  197
  Likes Received:
  48
  samo napred
   
 11. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
 12. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
 13. Marvin_Zecharcing

  Faction Leader

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  684
  Likes Received:
  46
 14. Marvin_Zecharcing

  Faction Leader

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  684
  Likes Received:
  46
 15. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
 16. Diablo0

  Diablo0 New Member

  Joined:
  May 7, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  1
 17. AnthonyBonnano

  Faction Leader

  Joined:
  Jun 2, 2018
  Messages:
  496
  Likes Received:
  48
 18. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
 19. luciano.santoreli

  Joined:
  May 6, 2020
  Messages:
  56
  Likes Received:
  10
 20. FrankScalice

  Staff Member

  Joined:
  Jun 21, 2018
  Messages:
  127
  Likes Received:
  47
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!