1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ime_Prezime измамен од :Dominick_Browes

Discussion in 'Измамени играчи' started by V_I_C_E_I_F, Apr 12, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. V_I_C_E_I_F

  V_I_C_E_I_F New Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  19
  Likes Received:
  1
  Ваше Ime_Prezime:Viktor_Stojlov
  Негово Ime_Prezime: Dominick_Browes
  За каков имот се работи (куќа, авто и сл.):Kola Bulet
  Објаснување:Mи викасе дали сакам да бидам GМ на еден сервер и јас му реков сакам
  он ми реце дај nick i pasword и јас му давам али paswordot сегде ист i он влегол на DW и ми го земал BULETOT и го смена Paswordot кога видов дека не ми дава му се јавив на Mesenger na Jonathan Cardona и му пратив слика како лафеф сонего и ми го дади paswordod влегов и немам нисто на серверот. иамм слика како го купив Buletot а плус тоа од Јоnathan go kupiv buletot.
  Докази (слика/видео):https://imgur.com/a/D4pkJIG воа е слика кога го купив
  а воа се слики како ми барасе pasword https://imgur.com/a/dVnT0hg еве слика дека немам више кола https://imgur.com/a/RIYxXpq
  Датум кога се случила измамата:12,4,2020

  ID од имотот (/dl доколку е возило):neznam
   
 2. Tery Wilson

  Head Admin

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  928
  Likes Received:
  20
  Нема да ти се врати бидејки немаш доволно докази + даваш пасворд на кој стигнеш пчат на своја одговорност и трето претходно ти давал он тебе некои пари преку /pay
  Продаден автомобил (12/4/2020)[19:35:31] Viktor_Stojlov prodade Avtomobil Bullet(ID:1055) na Dominick_Browes za $500000
  одпосле ти /pay
  (12/4/2020)[19:59:56] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:0:16] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:0:37] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:0:55] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:1:14] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:1:46] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:2:20] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:2:52] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:3:8] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
  (12/4/2020)[20:3:51] Dominick_Browes plati 150000 na Viktor_Stojlov
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook