1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

ИЦ Тешка навреда - Adam Alford

Discussion in 'Пцовки и навреди' started by Ragnar_Lothbrok, May 25, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Ragnar_Lothbrok

  Ragnar_Lothbrok Active Member

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  131
  Likes Received:
  35
  Ваш nickname: Ragnar Lothbrok
  Име и презиме на играч кој крши правило: Adam Alford
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/Ucjc0iZ
   
 2. Charlie Carfano

  Leader Manager

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,638
  Likes Received:
  141
  Ќе биде опоменат не е доволно за казна..
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!