1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

{IC PCOVKA} - Christopher_Bones

Discussion in 'Пцовки и навреди' started by Paul Marlex, May 25, 2020.

 1. Paul Marlex

  Paul Marlex Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  31
  Likes Received:
  1
  Ваш nickname: Paul_Marlex
  Име и презиме на играч кој крши правило: Christopher_Bones
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/5NS1Ro2
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!