1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[DM] Seke Shainovski

Discussion in 'Кршење правила' started by Lorenc Firenzo, May 21, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Lorenc Firenzo

  Lorenc Firenzo Нов корисник

  Joined:
  Mar 11, 2022
  Messages:
  19
  Likes Received:
  0
  Ваш nickname:Lorenc Firenzo
  Име и презиме на играч кој крши правило:Seke Shainovski
  Причина:DM
  Доказ (Задолжително)https://imgur.com/a/KdTRue9
   
 2. DON_Shaini

  DON_Shaini Член

  Joined:
  Nov 29, 2020
  Messages:
  152
  Likes Received:
  23
  Odi lecise i cekaj odgovor posle 2 nedeli :D
   
 3. Raymond Richardson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  200
  Likes Received:
  2
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook