1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Deontay Burnett

Discussion in 'Новости' started by Deontay Burnett, Jul 30, 2020.

 1. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
  [​IMG]
  Во темата ќе се прикаже девелоп на карактерот Deontay Burnett-17.
   
  #1 Deontay Burnett, Jul 30, 2020
  Last edited: Aug 2, 2020 at 7:12 PM
  Kenny Venturas likes this.
 2. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 3. Matthew Thompson

  Leader Manager

  Joined:
  Mar 15, 2020
  Messages:
  809
  Likes Received:
  430
  Следамм
   
 4. Kenny Venturas

  Kenny Venturas Active Member

  Joined:
  Mar 19, 2020
  Messages:
  391
  Likes Received:
  212
  ова јако ќе биде :rolleyes:
   
  dumdum likes this.
 5. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 6. М И Љ О

  М И Љ О Active Member

  Joined:
  Mar 15, 2020
  Messages:
  575
  Likes Received:
  156
 7. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 8. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Интересно.
   
  Kenny Venturas likes this.
 9. dumdum

  dumdum Member

  Joined:
  Apr 10, 2020
  Messages:
  94
  Likes Received:
  49
  nevospitaJne v skolo li najde
   
  #9 dumdum, Aug 2, 2020 at 7:54 PM
  Last edited: Aug 2, 2020 at 8:15 PM
 10. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 11. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
  Нема да ставам РП како се смирувам,оти сметам дека нема да биде од голем значај во девелопот на карактерот.
  Фала на разбирањето.
   
 12. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
  Нешто ново и интересно, следам :D
   
 13. Joyner Lucas

  Faction Leader

  Joined:
  May 20, 2020
  Messages:
  62
  Likes Received:
  30
  Оригинална идеа, интересно следам
   
 14. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 15. SOSA_DE

  SOSA_DE Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  346
  Likes Received:
  25
 16. Deontay Burnett

  Deontay Burnett New Member

  Joined:
  Apr 13, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  12
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!