1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Davor_Corleone казнет од администратор Ivo_Andonov

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by Ivo Andonov, May 25, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Ivo Andonov

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  1,460
  Likes Received:
  89
  Име и презиме на администратор: Ivo_Andonov
  Име и презиме на казнет: Davor_Corleone
  Причина: DM NCZ
  Доказ: https://imgur.com/a/fnIbLR7

  Коментар (незадолжително):
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!