1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

CityCab Taxi Company - Official Theme

Discussion in 'Новости' started by Johnny_Dicaprio, Jul 17, 2020.

 1. Johnny_Dicaprio

  Johnny_Dicaprio New Member

  Joined:
  Aug 1, 2018
  Messages:
  3
  Likes Received:
  4

  [​IMG]

  Денешната CityCab такси компанија ја раководат двајца партнери и
  тоа Johnny Dicaprio и Patrick Foster. Такси компанија располага со
  повеќе од 40 автомобили и над 30 вработени коишто секогаш ќе ве
  услужат на најможен врвен начин.

  Најпрвин Johnny Dicaprio започна да ја раководи оваа такси компанија,
  па после неколку години се приклучи и неговиот сегашен партнер Patrick.
  Patrick Foster еден ден дојде и му предложи на Johnny соработка така што
  ќе купи пола од акциите на компанијата, тие така се договорија после тоа
  ја реновираа станицата и купија повеќе автомобили за компанија.

  CityCab компанијата ви нуди превоз до Los Santos, Las Venturas и San Fiero,
  предходно цената за 1 километар беше 50$, сега е сменета на
  100$.
  Причина за поскапување на цената на таксиметаро е тоа што
  нараснаа цените на горивата и останати давачки на државата.
  Автомобилите во такси компанијата редовно се сервисираат и чистат
  на секој месец, исто така компанијата ви нуди и бесплатна испорака на
  храна до вашиот дом, доставата е бесплатна ваше е само да нарачате.

  Такси компанија секој ден има се повеќе и повеќе потреба од нови вработени,
  такашто секој што сака и е спремен да стане дел од нашиот тим може да
  дојде во нашите канцеларии и да разговара со одговорните.
  За да бидете дел од нашиот тим потребно ви е да го познавате градот,
  да бидете љубезни и културни со патниците и секако да сте посветени на работата.


   
  quannelowens likes this.
 2. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 3. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 4. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  126
  Likes Received:
  31
 5. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 6. Johnny_Dicaprio

  Johnny_Dicaprio New Member

  Joined:
  Aug 1, 2018
  Messages:
  3
  Likes Received:
  4
 7. Johnny_Dicaprio

  Johnny_Dicaprio New Member

  Joined:
  Aug 1, 2018
  Messages:
  3
  Likes Received:
  4
 8. Patrick.Foster.

  Patrick.Foster. New Member

  Joined:
  May 8, 2018
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
 9. Patrick.Foster.

  Patrick.Foster. New Member

  Joined:
  May 8, 2018
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
 10. Patrick.Foster.

  Patrick.Foster. New Member

  Joined:
  May 8, 2018
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
 11. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  126
  Likes Received:
  31
 12. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  126
  Likes Received:
  31
 13. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 14. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 15. Matt Carter

  Faction Leader

  Joined:
  Apr 25, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
 16. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 17. Patrick.Foster.

  Patrick.Foster. New Member

  Joined:
  May 8, 2018
  Messages:
  21
  Likes Received:
  8
 18. quannelowens

  quannelowens Active Member

  Joined:
  Mar 23, 2020
  Messages:
  741
  Likes Received:
  241
  Газете :p
   
  Johnny_Dicaprio likes this.
 19. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 20. -> Jean_Sanderson <-

  Joined:
  Jun 1, 2020
  Messages:
  23
  Likes Received:
  31
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!