1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Character: Christian Kingston (катанче)

Discussion in 'Новости' started by Christian Kingston, Jul 5, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
  [​IMG]

  Christian Kingston 28 годишен доселеник во Лос Сантос.
  Од Сан Фиеро се преселува во Лос Сантос,а причина за преселбата е
  продавање на неговиот приватен бизнис.
  Поради големите расходи,а значително помали приходи се решава да
  го продаде својот ресторант во Сан Фиеро за значително помала цена,а
  после преселбата во Лос Сантос да започне нов живот.​
   
 2. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 3. Matthew Thompson

  Leader Manager

  Joined:
  Mar 15, 2020
  Messages:
  809
  Likes Received:
  430
  Тебе те чекаах..
   
  Christian Kingston likes this.
 4. Esteban Cabrera

  Staff Member

  Joined:
  Jan 16, 2019
  Messages:
  1,318
  Likes Received:
  30
  Само јако Toki Mathers !
   
  Christian Kingston likes this.
 5. Theodore Bickford

  Theodore Bickford Active Member

  Joined:
  Feb 9, 2019
  Messages:
  113
  Likes Received:
  103
  Среќно !! ;)
   
  Christian Kingston likes this.
 6. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
  Едно прашање,да не отварам нова тема
  Откако е упдате форумот,не го користам многу
  Која е најдобра резолуција за РП слики од ЛСРП+?
   
 7. Anthony Mcgarrett

  Anthony Mcgarrett Well-Known Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  1,110
  Likes Received:
  279
  800 600 ama gledaj ps6 da editiras
   
  Christian Kingston likes this.
 8. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 9. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 10. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 11. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  67
  Мојот ортак власник <3
   
  Christian Kingston likes this.
 12. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 13. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 14. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 15. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
 16. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Одлично бифш к7 колега xD
   
 17. Christian Kingston

  Christian Kingston I'm Lucifer's cousin а.k.a Toki Mathers!

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  150
  Likes Received:
  11
  Катанче.
  Завршена симулација,лидер сум на К7.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!