1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Boshe Casper

Discussion in 'Поплаки на админи' started by Jarrett Livingston, Mar 28, 2020.

 1. Jarrett Livingston

  Server Support

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,313
  Likes Received:
  134
  [​IMG]

  Ваш nick:
  Објаснување:
  Докази (слика/видео):
  Датум (кога се случил инцидентот):
   
 2. Garret Fletcher

  Joined:
  Apr 6, 2020
  Messages:
  114
  Likes Received:
  10

  Гледано првите две теми има спам но за ист случај админот е опоменат и истиот не сакал да казни само сакал да го опомене играчот а за трета теме не е наведено за каква навреда за да биде казнет истиот играч
   
  #2 Garret Fletcher, Apr 29, 2020
  Last edited by a moderator: May 2, 2020
 3. banned

  banned Active Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  835
  Likes Received:
  50
   
  #3 banned, Jun 7, 2020
  Last edited: Jun 8, 2020
 4. banned

  banned Active Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  835
  Likes Received:
  50
   
  #4 banned, Jun 7, 2020
  Last edited: Jun 8, 2020
 5. Armstrong_Edward

  Joined:
  Mar 19, 2020
  Messages:
  116
  Likes Received:
  3
  Ваш nick: Edwad Armstrong
  Објаснување: Вака, давам 250К на Boshe Casper да ги даде на /event јас се договорив со Carlo Bonito тој прв да напише /event, Пред ова јас се каравме со Sakura Haruno, Boshe беше од нејзина страна и пред ова пушти /event за 100К и беше наместено Sakura Haruno да ги добие, Кога Boshe пушти /еvent напиша дека Sakura Haruno се прва пријавила на /event кога го тој напиша дека Sakura била победник, јас му брав слика и да ми прати на PM форум, тој ми вели дека летнал чатот во тој момент беше 8:20 серверот празен сите спијат, тој ме лажеше дека летнал чатот и пушти пак /event и ми вели дека јас сум бил прв на /event и после мене Carlo Bonito јас упорно му велев да прати слика од тие два пати што пуштал /event тој не ми одговори, јас му реков дека ќе се залам форум тој се уште не ми пратил сликата нема ни намера да ми праќа, имам и сведок Carlo Bonitо и ова се деси све пред Carlo Bonito.
  Докази (слика/видео): https://imgur.com/a/jCRV18W
  Датум (кога се случил инцидентот): 23.6.2020 08:20 АМ


  Недоволно Докази - Gerrito Malchiny
   
  #5 Armstrong_Edward, Jun 23, 2020
  Last edited by a moderator: Jun 27, 2020
 6. Phoenix Joaquin

  Phoenix Joaquin Active Member

  Joined:
  Apr 3, 2020
  Messages:
  233
  Likes Received:
  238
  Ваш nick: /
  Објаснување: Се има на сликите
  Докази (слика/видео): https://imgur.com/a/lmvNDZK
  Датум (кога се случил инцидентот): 19.07.2020
   
  Johny Bonucci likes this.
 7. Johny Bonucci

  Johny Bonucci Active Member

  Joined:
  May 4, 2020
  Messages:
  250
  Likes Received:
  61
   
 8. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  329
  Likes Received:
  56
   
  #8 ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ, Aug 2, 2020 at 5:27 PM
  Last edited: Aug 2, 2020 at 5:48 PM
  shaban4e.tajkun4eto likes this.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!