1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Барање УнБан на ИП] Larry_Barnes

Discussion in 'Барање за унбан' started by Amerigo_Barnes, Jul 1, 2020.

 1. Amerigo_Barnes

  Joined:
  Mar 22, 2020
  Messages:
  55
  Likes Received:
  2
  Nick на сервер: Larry_Barnes
  Левел: 44
  Слика дека сте банирани (задолжително): https://imgur.com/a/kLl1E2P
  Од кој админ сте банирани: Tepleraton_Rastavez
  Зошто сте банирани: Не знам зошто сум баниран, но пишува дека сум Баниран за "Fly"??? Не разбирам? Тотално јас си играв најнормално на серверов, не сфаќам што е причината што сум Баниран? На дата: 10.06.2020 во 16:50 часот, јас и мојата Приватна Организација робавме банкомати како нормални луѓе.
  Линк од темата за вашиот бан (задолжително): http://dw-game.info/forum/index.php...n-od-administrator-tepleraton-rastavez.42887/
  На видеото стварно изгледа дека сум летал, од кај да знам јас, кај мене изгледа дека стојам нормално. Ако има потреба да ви го сликам Цел Фолдер од СА-МП да видете дали имам ЧИТ. Како што видов на сликата кога ме банирал, гледам лево доле му пишува дека има 40FPS + модот што го користи. Ако ми кочи, пишувам /fpslimit 90, нормално..
  Зошто мислите дека заслужувате унбан: Не знам која е причината зошто сум баниран, не разбирам како/зошто сум баниран. Се надевам дека ќе ме унбанирате. Моментално се чувствувам како да сум баниран за ЏАБЕ.
  Линк од неколку ролплеј кои сте ги направиле на форум: Еве многу слики кај/што/како сум РПал:
  https://imgur.com/a/GZfyZb7
  Еве и нешто и во Приватна Организација што сум РПал: https://imgur.com/a/ctwujqp
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!