1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Апликации за полициска академија (ОТВОРЕНИ)

Discussion in 'Los Santos Police Department' started by Vadim Tarasov, Jul 12, 2020.

 1. Vadim Tarasov

  Vadim Tarasov KIKSATA

  Joined:
  May 15, 2018
  Messages:
  382
  Likes Received:
  143
  [​IMG]
  LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
  Преелиминарна листа

  [​IMG] 1. Информации за тебе (( IC ))


  • (( IN CHARACTER ))
   1.1 Конвенционално обраќање ((Госпоѓа/господин)):
   1.2 Име:
   1.3 Презиме:
   1.4 Род:
   1.5 Години:
   1.6 Датум на раѓање:
   1.7 Раса:
   1.8 Телефонски број/факс/мобилен број:
   1.9 Место на раѓање:
   1.10 Место на живеење:
   1.10.1 Место на моментално живеење слика((/kukjagps и пред нејзе сликаш)):
   1.11.1 Дали имате или сте имале некакви медицински потреби како што се ментално пореметување или потреба од психијатар?
   1.11.2 Ако сте имале наведете ги овде:

   (( OUT OF CHARACTER ))
   1.12 Име (OOC):
   1.13 Род (OOC):
   1.14 Level (OOC):
   1.15 Години (OOC):
   1.16 Земја на живеење и град (OOC):
   1.17 Колку време играте на серверот? (OOC):
   1.18 Колку време играте SA-MP? (OOC):

   (( SCREENSHOTS ))
   1.19 Слика од /stats:
   1.20 Discord nickname:
   1.21 /padiploma:

   [​IMG] 2. Лиценци и дозволи


   • (( IN CHARACTER ))
    2.1.1 Дали поседувате возачка дозвола? -
    2.1.2 Доколку поседувате, дали некогаш сте добиле казна? -
    2.1.3 Дали некогаш вашата возачка дозвола била одземена? -

    2.2.1 Дали поседувате дозвола за воздухoпловство? -
    2.2.2 Дали некогаш ви била одземена дозволата за воздухoпловство?

    2.3.1 Дали поседувате дозвола за оружје? -
    2.3.2 Доколку поседувате, кој вид на оружје го поседувате? -

    2.4.1 Дали имате диплома за завшрена полициска академија? -
   
 2. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  126
  Likes Received:
  31
  [​IMG]

  Training and Recruitment Division

  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше OДБИЕНА.
  • Недоволно познавање In-game, прекршување правила, мешање IC и OOC чат.

  Training and Recruitment Division, Declined by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #2 David Risteski, Jul 12, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 13, 2020
 3. christopherdavies

  christopherdavies New Member

  Joined:
  Jun 25, 2020
  Messages:
  19
  Likes Received:
  14
  [​IMG]

  Training and Recruitment Division

  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Accepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #3 christopherdavies, Jul 12, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 13, 2020
 4. John Morrelo

  Faction Leader

  Joined:
  Oct 6, 2018
  Messages:
  10
  Likes Received:
  4
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division

  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Accepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #4 John Morrelo, Jul 17, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 19, 2020
 5. Mikel_Petrovski

  Mikel_Petrovski New Member

  Joined:
  Jun 20, 2018
  Messages:
  16
  Likes Received:
  4
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division

  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ОДБИЕНА.
  • Истата е одбиена поради ОOC причини, прекршувани правила In-Game, DM по pd членови и nonrp https://imgur.com/a/lPXUPUh.

  Training and Recruitment Division, Declined by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #5 Mikel_Petrovski, Jul 17, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 19, 2020
 6. Francesko ツ

  Francesko ツ New Member

  Joined:
  Jun 10, 2020
  Messages:
  11
  Likes Received:
  0
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #6 Francesko ツ, Jul 18, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 19, 2020
 7. Jasson Stivenson

  Joined:
  Jul 11, 2020
  Messages:
  44
  Likes Received:
  12
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #7 Jasson Stivenson, Jul 18, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 19, 2020
 8. Chris_Daniels

  Chris_Daniels Професионален готвач

  Joined:
  May 19, 2018
  Messages:
  6
  Likes Received:
  0
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #8 Chris_Daniels, Jul 19, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 22, 2020
 9. Andrej_Apostolovski

  Andrej_Apostolovski New Member

  Joined:
  Jun 26, 2020
  Messages:
  8
  Likes Received:
  0
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #9 Andrej_Apostolovski, Jul 20, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 22, 2020
 10. Chris_Daniels

  Chris_Daniels Професионален готвач

  Joined:
  May 19, 2018
  Messages:
  6
  Likes Received:
  0
  Уште ли немие разгледана апликацијата?
   
 11. Beko12

  Beko12 New Member

  Joined:
  Jul 19, 2020
  Messages:
  9
  Likes Received:
  0
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #11 Beko12, Jul 22, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 22, 2020
 12. Chief Gonazallo

  Faction Leader

  Joined:
  Jul 3, 2020
  Messages:
  7
  Likes Received:
  16
  [​IMG]
  Training and Recruitment Division
  • Вашата апликација беше детално прегледана од страна на TnR дивизија и сакаме да ве известиме дека истата беше ПРИФАТЕНА и ја поминвате првата фаза на регрутниот процес за вработување.
  • Вашиот следен чекор е Departmental Interview, кога сте слободни јавете се во нашата станица за интервју и ќе ви биде извршено.

  Training and Recruitment Division, Аccepted by Chief of Police Calvin Uchiha
   
  #12 Chief Gonazallo, Jul 23, 2020
  Last edited by a moderator: Jul 23, 2020
 13. Bonnie Walker

  Bonnie Walker New Member

  Joined:
  Jul 31, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
   
 14. Andrej_Apostolovski

  Andrej_Apostolovski New Member

  Joined:
  Jun 26, 2020
  Messages:
  8
  Likes Received:
  0
   
  #14 Andrej_Apostolovski, Aug 2, 2020 at 7:05 PM
  Last edited: Aug 2, 2020 at 7:13 PM
 15. QuinnnLA

  QuinnnLA New Member

  Joined:
  Jul 25, 2020
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!