1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Abdul Salah баниран од администратор Tepleraton Rastavez

Discussion in 'Банирани играчи' started by ✞ Tᴇᴘʟᴇʀᴀᴛᴏɴ Rᴀsᴛᴀᴠᴇᴢ ✞, May 24, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ✞ Tᴇᴘʟᴇʀᴀᴛᴏɴ Rᴀsᴛᴀᴠᴇᴢ ✞

  Staff Member

  Joined:
  Apr 28, 2018
  Messages:
  4,287
  Likes Received:
  216
  Име и презиме на банираниот играч: Abdul Salah
  Левел: 4
  Баниран од администратор: Tepleraton Rastavez
  Поради: /pomos /report preterani pcovki i navredi kon admini
  Доказ(слика/видео): https://imgur.com/a/vQQaAlq
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!