1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Recent Activity

Activity stream for all registered members at DreamWorld Gaming.

 1. Kintea Mckenzie replied to the thread [PG+NON RP]-Toni_Casions.

  Играчот ќе биде казнет.

  Mar 3, 2021 at 12:32 AM
 2. Mr Yosie liked Phoenix Joaquin's post in the thread 114.

  [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]

  Mar 3, 2021 at 12:32 AM
 3. Mr Yosie liked Phoenix Joaquin's post in the thread 114.

  [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]

  Mar 3, 2021 at 12:32 AM
 4. Mr Yosie liked Phoenix Joaquin's post in the thread 114.

  [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]

  Mar 3, 2021 at 12:32 AM
 5. todd rowland posted a new thread.

  Jack Edison казнет од администратор Todd Rowland

  Име и презиме на администратор: Todd Rowland Име и презиме на казнет: Jack Edison Причина: DM & MG Доказ: https://ibb.co/r0S93Sh...

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Mar 3, 2021 at 12:32 AM
 6. Dimitrovski posted a new thread.

  Damjan Dimitrovski измамен од Taumi Takashashi

  Ваше Ime_Prezime: Damjan Dimitrovski Негово Ime_Prezime: Takumi Takahashi За каков имот се работи (куќа, авто и сл.): илегали...

  Forum: Измамени играчи

  Mar 3, 2021 at 12:31 AM
 7. Kintea Mckenzie replied to the thread [DM]-Kiko_Moreti.

  Играч ќе биде казнет.

  Mar 3, 2021 at 12:31 AM
 8. todd rowland posted a new thread.

  Johnny Daniels казнет од администратор Todd Rowland

  Име и презиме на администратор: Todd Rowland Име и презиме на казнет: Johnny Daniels Причина: NON RP Доказ: https://ibb.co/VMZBc4h

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Mar 3, 2021 at 12:30 AM
 9. Charlie Carfano replied to the thread Tino_Corleone izmamen od Takumi_Takahashi.

  Враќан чат не го земаме за доказ, а за замени и измами со илегали не одговараме.

  Mar 3, 2021 at 12:29 AM
 10. todd rowland posted a new thread.

  Jake Ryan казнет од администратор Todd Rowland

  Име и презиме на администратор: Todd Rowland Име и презиме на казнет: Jake Ryan Причина: MG Доказ: https://ibb.co/YyxjN5y

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Mar 3, 2021 at 12:29 AM
 11. Kintea Mckenzie replied to the thread [DB] Ricki Boss.

  Играч ќе биде казнет.

  Mar 3, 2021 at 12:29 AM
 12. Tino0007 replied to the thread [DM]-Kiko_Moreti.

  Da da 100 posto taka bese

  Mar 3, 2021 at 12:27 AM
 13. Tino0007 replied to the thread [PG+NON RP]-Toni_Casions.

  HAHAHHAHAHA LEZI TI KIDARUU ZATVOR AJDE I NE SE MESAJJ VO tema kaj so nesi spomnat SAKAM adminite da go banirate igracovvv so se mesa vo...

  Mar 3, 2021 at 12:26 AM
 14. Tino0007 posted a new thread.

  Tino_Corleone izmamen od Takumi_Takahashi

  Ваш nickname:Tino_Corleone Име и презиме на играч кој крши правило:Takumi_Takahashi Причина:Obid za izmama i me izmami mi vika ke mi gi...

  Forum: Измамени играчи

  Mar 3, 2021 at 12:25 AM
 15. Vito Corleone replied to the thread Сервер Bez vrska baniran...

  Биди стрпелив ке се консутирам со админот и ке имаш одговор

  Mar 3, 2021 at 12:17 AM
Loading...
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook