1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Elana Sertory

Server Admin, Female

Staff Member
Elana Sertory was last seen:
Jan 21, 2022 at 4:37 PM
  • За нас

    Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
  • Следете нè на Facebook