Октомври 18, 2019, 09:24:19 pm

Подфоруми

Нема нови пораки Кршење правила

Пријави играч кој прекршува правило.

15896
пораки
6992
Теми

Последна порака ScymeX
во Одг: [DM] Edward_Carlaks...
на денес во 09:20:31 pm

Нема нови пораки Навреди и пцовки

Тука може да пријавете доколку некој ве пријави.

4175
пораки
1965
Теми

Последна порака Везенкоски ツ
во [OOC пцовка] - Jospeh Gr...
на денес во 08:56:12 pm

Нема нови пораки Неправилно затворени

Доколку мислите дека сте неправилно затворени од страна на Администратор оваа е тема каде што може да се пожалите со валидни докази за да биднете извадени.

2082
пораки
924
Теми

Последна порака ScymeX
во Одг: Nepravilno zatvoren...
на денес во 09:09:00 pm

Нема нови пораки Играчи казнети Ingame од Админ

Доколку сте казнети ингаме од администратор тука ке може да ги видите докази за ваша казна

1320
пораки
1314
Теми

Последна порака ScymeX
во Nick_Hill затворен од La...
на денес во 07:06:06 pm

Нема нови пораки Барања за голема казна и бан на играчи

Барања за поголема казна и бан на играчи кој штетат и го унуштуваат серверот.

496
пораки
68
Теми

Последна порака Jack Verceti
во Одг: [ Барање за бан на ...
на Октомври 17, 2019, 10:25:04 am