Јануари 29, 2020, 07:23:29 am

DreamWorld Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
7677
Вкупно пораки:
232615
Вкупно теми:
42488
Вкупно категории:
9
Присутни корисници:
61
Најмногу присутни корисници:
323 - Март 27, 2019, 10:58:21 pm
Присутни денес:
126
Сумарно прегледи на страници:
12569806
Просечно регистрации по ден:
12.53
Просечно пораки по ден:
576.42
Просечно теми по ден:
102.50
Вкупно форуми:
177
Последен член:
Steve Jobs
Просечно присутни по ден:
128.37
Однос мажи - жени:
28.5:1
Просечно прегледи на страници по ден:
19367.96

Најмногу време присутни

Joseph.Morgan
63д 25м
Jᴀʀʀᴇᴛᴛ Lɪᴠɪɴɢsᴛᴏɴ
62д 23ч 12м
JohnDonnovan
57д 22ч 27м
Monica_Drive
57д 3ч 25м
𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼
39д 6ч 23м
Monica_Dark
36д 22ч 58м
Филип Турбо
33д 3ч 35м
ΠΡΟMHΘEΥΣ ΔEΣMΩTHΣ
31д 11ч 30м
billi
30д 8ч 26м
Joseph Carfano
28д 8ч 6м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2020 3416 16808 265 182 1362874
Јануари 2020 3416 16808 265 182 1362874
* 2019 33430 164260 3880 323 11206932
Декември 2019 4012 19540 241 181 1751622
Ноември 2019 2748 15313 219 172 1295357
Октомври 2019 2633 15417 306 168 1157040
Септември 2019 1464 9112 359 144 855100
Август 2019 1580 10471 508 126 1017906
Јули 2019 2083 12010 244 148 1239467
Јуни 2019 1904 10268 167 148 994207
Мај 2019 3269 13794 223 152 1068029
Април 2019 2150 10783 152 153 1080933
Март 2019 2912 13069 295 323 747271
Февруари 2019 4512 19850 299 211 0
Јануари 2019 4163 14633 867 202 0
* 2018 29674 193028 3987 1214 0
Декември 2018 395 1609 52 97 0
Ноември 2018 1200 4104 114 150 0
Октомври 2018 726 3021 116 368 0
Септември 2018 1749 8300 182 152 0
Август 2018 3843 21274 528 310 0
Јули 2018 6783 38793 516 206 0
Јуни 2018 6801 42076 614 200 0
Мај 2018 6002 49152 940 167 0
Април 2018 2175 24699 925 1214 0