Dreamworld Gaming

Новости:

  • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
    Discord сервер
  • Наш официјален Website: DreamWorld Website
  • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Најнови пораки

1
Известувања / Одг: Update v10
« Последна порака Hypebeast⚡ на денес во 03:07:01 am »
Napravete povekje skripti za RP
2
Известувања / Одг: [ВРАЌAЊЕ] Приватни организации пред глобал
« Последна порака 6ix9ine на денес во 03:03:13 am »
Поради барање на многу играчи за враќање на приватни ке ги вратиме приватни кој беа пред глобал сите кој имаа приватна пред глобал потребно е да ни се јават во оваа тема.

Услови за враќање на приватни се едноставни но не како пред глобал со нонрп ке биднат одземени на прва грешка без толеранција како претходно,одлучивме да ги вратиме приватни на овие играчи со цел да рпаат и да креираат свој скинови.

Приватни ке биднат поделени на Мафија/Ганг/Група вие одлучувате а со тоа ке имате и можност да добиете свој скин мод pack во зависност во кој тип е ваша група ганг или мафија.
Ги враќаме приватни со цел да го зголемиме РП во дел на повеќе факции а со повеќе различни уникатни скинови на повеќе групи ингаме кој ке рпаат мафија или ганг.

Мапи ке биднат контролирани од нас и нонрп мапи нема да биднат ставени на приватна потребно е да си направите нова мапа.

Име на ваша приватна:Criminal Family
Ваш nickname пред глобал:Jake Franquez
3
Известувања / Одг: Update v10
« Последна порака Slavce Janakijev на денес во 02:52:53 am »
Браво даре за текстот што го имаш напишано ДЕЦАА СВАТЕТЕ МАКЕДОНЦИ СМЕ ЗОШТО ГЕЛДАТЕ ДА НАШТЕТИТЕ НА НЕКОГО ПОАРНО 5 ПРИЈАТЕЛИ ОДКОЛКУ 1 НЕПРИЈАТЕЛ ... ИДЕМЕ НАПРЕД
4
Име на ваша приватна: Zemunski Klan потоа го сменив District B13
Ваш nickname пред глобал: Slavce Caci
5
Известувања / Одг: Update v10
« Последна порака b0k1sha на денес во 01:47:56 am »
После 2 години одмор од самп ме тера да се вратам МНОГУ ЈАКО
6
RolePlay дискусија / Одг: Ganton
« Последна порака jayden taylor. на денес во 01:26:11 am »
Имаше една екипа што рпаат гантон Black Disciples нешто такво. Провери во факции.
7
Име на ваша приватна:Loco Syndicate
Ваш nickname пред глобал:Filip Turbo&Chawis Dawinson објкетите ми стојат уште што ги платив 800поена знаеш и ти дарко ми ги ставаше објкетите сакам комплет како што си беше дека ингејм ми стои базата исто како што си е  :)

Филип се враќа на но лајфингот на самп..
8
420 / Одг: Дали и Зошто
« Последна порака Tom Willson на октомври 20, 2018, 11:49:41 pm »
Не да се превртува се рола низ гроб.

Оти не се доволно информирани од што умрел. хахаха
9
Известувања / Одг: [ВРАЌAЊЕ] Приватни организации пред глобал
« Последна порака Special Swagg L. на октомври 20, 2018, 11:38:38 pm »
Име на ваша приватна:Gambino Crime Family
Ваш nickname пред глобал:Kavvhi_Leonard
10
Поддршка (Support) / Одг: (Прашање до John i Niklaus)-Промо Тим
« Последна порака Nasus Senior на октомври 20, 2018, 10:35:26 pm »
utepajte se seljaci hahah  ;D

Prekini da jades gomna be retardiran eden kopile gnasno.  @Kyrie Irving