DreamWorld Gaming

DreamWorld Cafe => Дизајн и уметност => Дизајнерски елементи => Тема започната од: Woozie ツツ на Мај 24, 2018, 12:10:51 pm

Наслов: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: Woozie ツツ на Мај 24, 2018, 12:10:51 pm
Што споделувате: EFEKTI
За кој програм е алатката: PH CS6
Link за превземање: https://imgur.com/a/uojNK se siminjat
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: brisbane' на Мај 24, 2018, 01:51:20 pm
Има добри ќе послужат :D
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: C̶a̶l̶a̶b̶r̶e̶s̶e̶ на Мај 24, 2018, 07:56:11 pm
Има добри ќе послужат :D
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: designtwick12 на Мај 24, 2018, 08:00:05 pm
Одлично ке послужат
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: ᴛʜᴇ ᴋɪɴɢ' на Мај 24, 2018, 08:15:27 pm
има јаки
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: Prince на Мај 24, 2018, 11:09:00 pm
mm interesni, kje pomognat
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: Woozie ツツ на Мај 25, 2018, 02:16:23 pm
може да ги симнете на десен лик на сликата и саве имејџ ес
Наслов: Одг: (DAVAM) Premnogu EFEKTI
Поставена од: GHOSTFACE на Мај 27, 2018, 03:28:19 pm
Доста корисни !