DreamWorld Gaming

DreamWorld Gaming => Помош => Тема започната од: Michael Sciacca на Ноември 13, 2019, 07:52:59 am

Наслов: [SAMP] - скинови
Поставена од: Michael Sciacca на Ноември 13, 2019, 07:52:59 am
Име и презиме(на сервер): Michael Sciacca
За што станува збор(во кратки црти):  Колку треба да се донира за да можеш да ги користиш скиновите од VIP don. rank и да ми прати некој ss какви скинови има
Детално објаснување(незадолжително): /
Слика/видео(пожелно): /
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: Wesley Arco ツ на Ноември 13, 2019, 08:40:44 pm
Треба да донираш 100 денари па да ти дадат 100 дон поени и да купиш ВИП 1, а скинови можиш да ги користиш следниве, види ги на гоогле ИДовите јас че ти ги кажам: ID:119,149,240,291,299.
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: Ryan Garcia на Ноември 14, 2019, 03:22:43 pm
ne ti treba
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: sn0rlax. на Ноември 14, 2019, 06:32:44 pm
Треба да донираш 100 денари па да ти дадат 100 дон поени и да купиш ВИП 1, а скинови можиш да ги користиш следниве, види ги на гоогле ИДовите јас че ти ги кажам: ID:119,149,240,291,299.
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: ꧁☬ЃОШ☬꧂ на Ноември 15, 2019, 06:10:01 pm
Најмала вредност ти е 100 денари , 100 донатор поени чини VIP rank 1 , Слики ќе добиеш подоцна
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: ᴄᴜʀᴛɪs ᴡᴀʀʀᴇɴ на Ноември 15, 2019, 06:12:06 pm
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=12.0
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: Wesley Arco ツ на Ноември 18, 2019, 12:58:44 am
Има уште скинови, ако сакаш слика од нив пиши ми ПМ че ти пратам.
Наслов: Одг: [SAMP] - скинови
Поставена од: ꧁☬ЃОШ☬꧂ на Ноември 21, 2019, 12:37:35 am
Пратени ти се по PM