DreamWorld Gaming

DreamWorld Gaming => Идеи и предлози => Сервер => Тема започната од: М И Љ О на Ноември 12, 2019, 08:49:10 pm

Наслов: [Предлог] RP
Поставена од: М И Љ О на Ноември 12, 2019, 08:49:10 pm
Ваше име и презиме на сервер: Alan Smith
Колку долго играте на нашиот сервер: 4,5 godini
Наслов на предлогот/идејата: neznam
Објаснување: Da se napraa reset na imot i pari , da se napravat kolite po eftini od 10k pa nagore ama da ne ti ide sekoj saat plata , naprimer pizza boy rabotas na edna pizza ti dava 10$ i da ima nekoj limit na ceni naprimer ako e Oceanic 10,000$ , najnogo da mozas da ga prodadas 11,12k . Cenite bi bile porealni , sg tva na so lice 30m edna kola.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: pattersonL_ на Ноември 12, 2019, 10:31:55 pm
Неможе да се направи повторно ресет на имот во никој случај, многу играчи се мачеле за тоа што го имаат.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Delfino Sacco на Ноември 13, 2019, 03:13:13 pm
овој е ти што га сакаш е океј ама никад нема да се деси
пошто много е донирано и нема шансе да се направи још едн ресет.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: М И Љ О на Ноември 13, 2019, 04:10:43 pm
Неможе да се направи повторно ресет на имот во никој случај, многу играчи се мачеле за тоа што го имаат.
So se macile be ? Dremale pred narodna i ajde P turismo 30m edna u drzava nikoj ja nema cel den ke drema , ke zbere 100k za kola od pocetok ke nakacuva ceni , neka i se dadat parite . DreamWorld ROLEPLAY e ne kupi/prodaj da se pravi , ama aj do admini ...
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Michael DeVille на Ноември 13, 2019, 06:41:20 pm
Ако прават ресет на пари, нека врнат рл парите на тие што се донирале за кола или такво нешто.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Morning Star For You на Ноември 13, 2019, 08:10:18 pm
Ако прават ресет на пари, нека врнат рл парите на тие што се донирале за кола или такво нешто.
Реално така треба,има доста деца што донирале.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: your fav nightmare на Ноември 13, 2019, 08:22:57 pm
Ако прават ресет на пари, нека врнат рл парите на тие што се донирале за кола или такво нешто.
Реално така треба,има доста деца што донирале.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: ? на Ноември 13, 2019, 09:49:34 pm
моментално со каталог се екстра цените а ниска економија неможе да има пошо треба цел гејммод да се мене секоја заработка, работи итн
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Back Jacke на Ноември 15, 2019, 09:48:12 am
Идеата не е воопшто лоша ама е невозможна зашо прво се треба да се мења од заработка до наплата плус глобал рестарт ...
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Bontade на Ноември 15, 2019, 01:51:00 pm
многу работа нема никој да се нафати и нема да прифатат децата шо се донирале
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: FBI Agent Brunson на Ноември 16, 2019, 08:50:15 am
Во право е Батката...Треба да се послуша постар што играл појќе и шо знае појќе, Ако го направат тоа, кје биде појако и гарантирам дека постарите играчи ќе се вратат, Хеади-ве се напунија пари, изнакупија коли,сега е ред малце на нас да поуживам, за тие донации што дадоа, нека се вратат, а и најглупо е сега шо има Гта 5 сервер и сите зекнати таму, а ние умирај Самп,Дај фокусирајтесе, Ја поддржувам темата.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: pattersonL_ на Ноември 16, 2019, 08:59:15 am
Неможе да се направи повторно ресет на имот во никој случај, многу играчи се мачеле за тоа што го имаат.
So se macile be ? Dremale pred narodna i ajde P turismo 30m edna u drzava nikoj ja nema cel den ke drema , ke zbere 100k za kola od pocetok ke nakacuva ceni , neka i se dadat parite . DreamWorld ROLEPLAY e ne kupi/prodaj da se pravi , ama aj do admini ...
Тие си одбрале така да играат.. ти глејси за твое рп брат ако ти треба кеш работи пошто моментално на сервер е многу пониска економија од порано шо беше 2012-2014.. султан 15м сега султан ти е 6м со преголеми заработки на работа.. млекар даваше 50к цел ден ако се отепаш а сега една работа ти дава 50к во десет минути шо се вика зборот, не смее да има рестарт.. мое мислење.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: М И Љ О на Ноември 16, 2019, 06:11:29 pm
Во право е Батката...Треба да се послуша постар што играл појќе и шо знае појќе, Ако го направат тоа, кје биде појако и гарантирам дека постарите играчи ќе се вратат, Хеади-ве се напунија пари, изнакупија коли,сега е ред малце на нас да поуживам, за тие донации што дадоа, нека се вратат, а и најглупо е сега шо има Гта 5 сервер и сите зекнати таму, а ние умирај Самп,Дај фокусирајтесе, Ја поддржувам темата.
Kolite gi menat kako corapi , ako sakat da se vrnat starite igraci neka go napravat toa , ama dzabe parata si ja pravi rabotata ne bil hard roleplay srw . Za igraci so rpat nisto nema po nivna zelba. Gledat samo da gi zadovolat civilite koj sedat narodna 38/9 i P sultan , K gradezni materijali , P semki od tikva.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: М И Љ О на Ноември 16, 2019, 06:12:45 pm
Неможе да се направи повторно ресет на имот во никој случај, многу играчи се мачеле за тоа што го имаат.
So se macile be ? Dremale pred narodna i ajde P turismo 30m edna u drzava nikoj ja nema cel den ke drema , ke zbere 100k za kola od pocetok ke nakacuva ceni , neka i se dadat parite . DreamWorld ROLEPLAY e ne kupi/prodaj da se pravi , ama aj do admini ...
Тие си одбрале така да играат.. ти глејси за твое рп брат ако ти треба кеш работи пошто моментално на сервер е многу пониска економија од порано шо беше 2012-2014.. султан 15м сега султан ти е 6м со преголеми заработки на работа.. млекар даваше 50к цел ден ако се отепаш а сега една работа ти дава 50к во десет минути шо се вика зборот, не смее да има рестарт.. мое мислење.
Servero se vika DreamWorld ROLEPLAY . :)
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Morning Star For You на Ноември 17, 2019, 09:50:54 pm
Во право е Батката...Треба да се послуша постар што играл појќе и шо знае појќе, Ако го направат тоа, кје биде појако и гарантирам дека постарите играчи ќе се вратат, Хеади-ве се напунија пари, изнакупија коли,сега е ред малце на нас да поуживам, за тие донации што дадоа, нека се вратат, а и најглупо е сега шо има Гта 5 сервер и сите зекнати таму, а ние умирај Самп,Дај фокусирајтесе, Ја поддржувам темата.
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: Raff_Camora на Декември 01, 2019, 03:20:03 am
Идеата не е воопшто лоша ама е невозможна зашо прво се треба да се мења од заработка до наплата плус глобал рестарт ...
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: ℓєgισηαя на Декември 01, 2019, 11:22:41 am
На месец дена рестарт сакате да се прави!
не е до хеади,до играчи е
сами си кревате цени,па после ајде хеад нејќе рестарт да направи хх..
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: DorneliusKennecton на Декември 13, 2019, 07:33:49 pm
Неможе да се направи повторно ресет на имот во никој случај, многу играчи се мачеле за тоа што го имаат.
Dosta se tie so bea use eden ke e mnogu ako sakate sekoo nedela rs nema prob
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: DorneliusKennecton на Декември 13, 2019, 07:36:07 pm
Во право е Батката...Треба да се послуша постар што играл појќе и шо знае појќе, Ако го направат тоа, кје биде појако и гарантирам дека постарите играчи ќе се вратат, Хеади-ве се напунија пари, изнакупија коли,сега е ред малце на нас да поуживам, за тие донации што дадоа, нека се вратат, а и најглупо е сега шо има Гта 5 сервер и сите зекнати таму, а ние умирај Самп,Дај фокусирајтесе, Ја поддржувам темата.
Jas i gram pred prvio global i posle site sum pocnal pa znaci vejke mnogu e i ima mnogu so donirale nema da e fer sprema niv ako odat restart i nema igracite da prifatat bidejki site igrale mnogu ima mnogu acc so 200lvl pa ti vidi
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: DorneliusKennecton на Декември 13, 2019, 07:36:41 pm
На месец дена рестарт сакате да се прави!
не е до хеади,до играчи е
сами си кревате цени,па после ајде хеад нејќе рестарт да направи хх..
Наслов: Одг: [Предлог] RP
Поставена од: М И Љ О на Декември 13, 2019, 08:00:46 pm
Nema spas na taj server , temata ode pod katanec batoo