DreamWorld Gaming

DreamWorld RolePlay => RolePlay Gaming (RPG) => Новости => Тема започната од: ChristopherConnor на Мај 30, 2019, 12:24:18 pm

Наслов: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Мај 30, 2019, 12:24:18 pm
(https://i.imgur.com/5nkDHqJ.png)

(https://imgur.com/oNmKXuj)

Short Story

Surenos ( јужњаци ) се независни улични и затворски банди најчесто составени од мексиканци, но исто така и се
поврзани со мексиканската мафија. Главната локација на оваа улична банда се наоѓа во САД, исто така и делови
од оваа мафија, така наречените мали кланови, се застапени исто така и во јужниот предел, како например што
се California (каде што и се основани во 60-тите), Невада и Аризона. Surenos се вклучени дури и во секаков вид
на криминал, без разлика за што се работи. Тие ја добиваат информацијата, се упатуваат до дадената локација
и го решаваат проблемо на лице место. Најчесто се вклучени од аспектот на криминал со дрога. Тоа е всушност
целта на овие така наречени јужњаци. Полицијата има потешкотии околу справувањето со оваа банда, бидејќи
се распрскани на сите страни по САД, и си ја извршуваат работата буквално професионално. Нивните ритуали
на улица се Nuestra Familia, Nortenos, Latin Kings, Crips, Bloods додека имаат вклучено сојуз со: PEN1, Мexican
Mafia, MS 13, Florencia, PlayBoy 13 и уште многу други опасни банди. Овие се најзастапените банди во 'Gleen'.
Surenos го употребуваат бројот 13 дека ја означува тринаестата буква во алфабет,буквата "M" која означува
дека се верни сојузници на мексиканскатa мафија и дека никогаш нема да ги предадат, што и пак да се деси.

                                                   (https://i.imgur.com/eMj1suo.png)
Sureno Locotes X3 Identification

Идентификацијата на Sureno бандитите е кај секој член поединечно различна. Скоро сите имаат една своја
заедничка точка, а тоа е тетоважата. Тетоважата е најголемиот симбол и означување на Sureno. Но, разликата
е што секој ја има истата тетоважа, но не на исто место од телото. Членовите на оваа банда го негуваат многу
добро нивниот така наречен Outfit. Сите имаат марами и маски во сина боја, која фактички ја означува таа
огромна традиција на оваа банда. Sureno Locotes X3 се банда со огромна традиција. Членовите на бандата ја
негуваат истата со носење на некакви си работи на себе, означувајќи ја Locotes. Тетоважите се едни од оние
најважни симболи за оваа банда. познати се тетоважите: XIII,X3,13,Sur 13 и многу други, но само една го
докажува верното членство на оваа банда, а таа е тетоважата Sureno или Surenа, која го има истото значење.
Секојдневните минувачи по улиците, се мисли за оние кои се барем малце информирани за оваа банда, можат
да ги забележат членовите на Locotes и тоа по само една ствар, а таа е дијалектот на јазикот што го зброуваат
исто така и акцентот на само некои зборови. Тие се најчесто облечени во темно сини пантолони, гријав дукс,
бела маица и црни чевли, вклучувајќи ги марамите и маските што ги носат секојдневно на нив насекаде низ
Gleen Park. Нивната секојдневна локација на дружење е се разбира паркот Gleen каде што се дружат секојден.

                                            (https://i.imgur.com/J63clSR.png)

Their Goal And What They Do

Секојдневната локација на оваа банда е во Gleen Park. Таму се чила, се пие, се јади, се прават графити со цел
да се означи Sureno Locotes X3. Секој извршен чекор во паркот е направен со цел да се означи Sureno Locotes
и нејзината традиција, вклучувајќи ја целата историја уназад на оваа улична моќна банда. Секој минувач е
потресен. Sureno обрнуваат внимание на секој што ќе помине низ Gleen Park, со цел да им покажат моќ, сила,
самодоверба и едно свое ЈАС. Секој член е задолжен да ја чува територијата Gleen Park. Направените графити
означуваат агресија, моќ и самодоверба. Секој член е задолжен да учествува во акциите, каде што се дилаат
секаков вид на дроги и нелегални ствари. Дилерите на Sureno се задолжени да дилаат секојден, од различни
локации и групи од луѓе. Целата роба се предава на Cartelot во оваа банда, без разлика што и каква роба е.

(( Слики oд RolePlay Actions на членови и кратка био во коментар !! ))RolePlay Actions:

1. https://imgur.com/FmCqivZ
2. https://imgur.com/KJfDGPb
3. https://imgur.com/1jq7kXh
4. https://imgur.com/zv7vJw1
5. https://imgur.com/YPoZpCE
6. https://imgur.com/GxSPLWK
7. https://imgur.com/YWOlpfM
8. https://imgur.com/ZIGYPAF
9. https://imgur.com/bNN28ua
10. https://imgur.com/6fMaBS3
11. https://imgur.com/J0Yxttz
12. https://imgur.com/TM8SCNS
13. https://imgur.com/5TBanlI
14. https://imgur.com/Ev78RNJ
15. https://imgur.com/QtxrynS
16. https://imgur.com/vEY8Ucn
17. https://imgur.com/uR00TBU
18. https://imgur.com/M0OQU8b
19. https://imgur.com/XNKPKNk
20. https://imgur.com/UpKcB8z
21. https://imgur.com/MBuY9sw
22. https://imgur.com/poHHDQp
23. https://imgur.com/kxfn21Y
24. https://imgur.com/caDcrqO
25. https://imgur.com/hAo4tSA
26. https://imgur.com/rXL0muH
27. https://imgur.com/PCSipam
28. https://imgur.com/2y4PudT
29. https://imgur.com/tGC3LUr
30. https://imgur.com/hDc5JOj
31. https://imgur.com/d5HhZ0V
32. https://imgur.com/SLIixkS
33. https://imgur.com/EIwUOoZ
34. https://imgur.com/ghAmZaa
35. https://imgur.com/22D1lpA
36. https://imgur.com/TPZnFm8
37. https://imgur.com/EWjT6Av
38. https://imgur.com/Hmv9D3k
39. https://imgur.com/kmYxjtg
40. https://imgur.com/ZFeJMjk
41. https://imgur.com/VeMSwFu
42. https://imgur.com/gQXeSch
43. https://imgur.com/36GZ4XG
44. https://imgur.com/VDggQid
45. https://imgur.com/9hv8dYp
46. https://imgur.com/sbSG5ZA
47. https://imgur.com/h0UC5qS
48. https://imgur.com/NX2O725
49. https://imgur.com/pqlCvlE
50. https://imgur.com/6nNFHfS
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Мај 30, 2019, 01:06:22 pm
(https://i.imgur.com/l8MJZPm.png)


(https://i.imgur.com/q0PH4YF.png)


(https://i.imgur.com/kxxTzfI.png)


(https://i.imgur.com/WCEt8Hc.png)


(https://i.imgur.com/1cQv7KA.png)


(https://i.imgur.com/SQgfnE3.png)


(https://i.imgur.com/ylZQVxM.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Thomas_Rodriguez на Мај 30, 2019, 01:50:39 pm
Брависимо.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jake Bonanno на Мај 30, 2019, 02:17:25 pm
Грми уште од почеток!
Само напред!
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: FEREDIN на Мај 30, 2019, 05:13:31 pm
Брависимо.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Мај 30, 2019, 08:44:42 pm
Брависимо.

фаласимо  ;D
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Мај 30, 2019, 11:02:56 pm
(( Сите членови на Sureno Locotes X3 да достават слики од РП акции и своја биографија))
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Anomaly на Мај 30, 2019, 11:03:53 pm
види го шефот најјак
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Мај 31, 2019, 10:39:47 am
види го шефот најјак

хехe фала братче 
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Tank на Мај 31, 2019, 10:44:31 am
Браво
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: MaxBoy на Мај 31, 2019, 07:51:19 pm
Браво
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Мај 31, 2019, 10:07:44 pm
Изглед На Mike
(https://i.imgur.com/s8kYmAo.jpg)Mike е  24 годишен човек кој живее по улиците на Глен Парк.Тој го изгубил своето семејство во несреќа на своите 5 години.Тој почнал да пие и пуши на 13 годишна возраст.Негово главно хоби е спортувањето.Mike не е заознаен со илегали


Глен Парк
(https://i.imgur.com/7VFUEFi.png)

Напомена:Slikli od RP aktivnosti ke bidat postaveni vo komentar
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Мај 31, 2019, 10:08:23 pm
(https://i.imgur.com/k3T3qep.png)
(https://i.imgur.com/PyzN0hv.png)
(https://i.imgur.com/uIyFRV8.png)
(https://i.imgur.com/gdb2Jn5.png)
(https://i.imgur.com/45TrYwM.png)
(https://i.imgur.com/TBgmboT.png)
(https://i.imgur.com/nMEmo9t.png)
(https://i.imgur.com/YuO1hoZ.png)
(https://i.imgur.com/iaKgRUr.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Мај 31, 2019, 10:09:36 pm
(https://i.imgur.com/h6XC1xC.png)
(https://i.imgur.com/RXqBvmX.png)
(https://i.imgur.com/1m4j7Ia.png)
(https://i.imgur.com/tVjO9Pq.png)
(https://i.imgur.com/gmlsSIv.png)
(https://i.imgur.com/yIwoNPn.png)
(https://i.imgur.com/EgUMgbj.png)
(https://i.imgur.com/T5Ub3He.png)
(https://i.imgur.com/lUoMyjk.png)
(https://i.imgur.com/zwDvSgn.png)
(https://i.imgur.com/yKIPjMh.png)
(https://i.imgur.com/NhCGe7x.png)
(https://i.imgur.com/kgOcqq2.png)
(https://i.imgur.com/5NnIc7J.png)
(https://i.imgur.com/qtnexfA.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Мај 31, 2019, 10:10:22 pm
(https://i.imgur.com/kK7pkD4.png)
(https://i.imgur.com/CUXd3oq.png)
(https://i.imgur.com/EzOmrVJ.png)
(https://i.imgur.com/atKwWCe.png)
(https://i.imgur.com/R4L3FE4.png)
(https://i.imgur.com/h7aE43S.png)
(https://i.imgur.com/d5Bnb6s.png)
(https://i.imgur.com/3ZBxUIK.png)
(https://i.imgur.com/zHr45uW.png)
(https://i.imgur.com/teYicjH.png)
(https://i.imgur.com/0bWMeC4.png)
(https://i.imgur.com/xMsoaC5.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Мај 31, 2019, 10:10:56 pm
(https://i.imgur.com/I8kJxtD.png)
(https://i.imgur.com/6088usE.png)
(https://i.imgur.com/GZHQXq1.png)
(https://i.imgur.com/T8xQxJ8.png)
(https://i.imgur.com/FRlWj3a.png)
(https://i.imgur.com/zO0YfAZ.png)
(https://i.imgur.com/zypjypI.png)
(https://i.imgur.com/AXxVqPp.png)
(https://i.imgur.com/XJiAq1N.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Јуни 01, 2019, 06:19:51 pm
(https://i.imgur.com/A66EYct.png)
(https://i.imgur.com/8dOwMtA.png)
(https://i.imgur.com/qiBsAOc.png)
(https://i.imgur.com/cZaudlu.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 01, 2019, 07:22:38 pm
(( Сите членови на Sureno Locotes X3 да достават слики од РП акции и своја биографија))

x2
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 01, 2019, 08:27:10 pm
Брависимо.

Фала.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Daveed Diggs на Јуни 01, 2019, 08:28:52 pm
попрајте си едит,неставајте свашта у официјална тема,лидер да не враќа на секој трет фала за пораки да си напрај ..
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: R0DMAN91 на Јуни 01, 2019, 09:56:39 pm
(https://i.imgur.com/5nkDHqJ.png)


Dennis Rodman има 19 години , живее во Лос Сантос , најчесто може да се најде околу Глеен Парк и Лас Колинас. Тој уште како мал бил многу храбар и се борел за нештата во животот. Се родил во Лас Вентурас, уште од дете имал таков менталитет да се избори за се што е возможно , па другарите го завикале и Rodman Hustle.

(https://i.imgur.com/ioJXOyT.png)Живеел среќно се до неговиот 17 роденден во Лас Вентурас со неговата фамилија. Неговото семејство починало во поплава во неговиот дом додека тој бил на училиште. Тој немал што да прави во Лас Вентурас па за кратко време неговата иднина започнува во Лос Сантос. Се преселува во куќа измеѓу Лас Колинас и Глеен Парк.


(https://i.imgur.com/riKUllj.jpg)

Тој во таа куќа како да го осетил духот на криминалот , дрогата , оружјата затоа што во близина , под мостот на Глеен Парк имало банда наречена Sureno Locotes XIII биле многу опасни , често се слушало на вести за нив па решил да му се придружи. Родман бил роден за наркотици и криминал. Тој лесно се уклопува во таа банда со помош на другарите од истата. Најзаслужен за неговиот влез во бандата бил Chriss или Christopher Connor. Неговиот збор бил многу битен во Глеен Парк и Лос Сантос. Родман пронашол пиштол скриен во неговата куќа Десерт Игл. Тој многу лесно почнува да учи да ракува со пиштолот , што му придонесло респект во бандата.

(https://i.imgur.com/AN556Bo.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 01, 2019, 11:02:42 pm
Attaviano е дете кое од своите 5 години ги загубил своите родители.
Тој живеел во Bernal (Mexico) со својот дедо, кој лошо влиаел на него. Дедо му бил нарко дилер, и го терал Attaviano и тој да биде нарко дилер како него. Тој од почетокот несакал, но по некое време затоа што трпел насилство од неговиод дедо тој почнал да продава разни илегали како орузја и наркотици. Тој со време се повејќе и повејќе завксел од тоа. На неговите 15 години, не само што дилал туку и употребувал разни наркотици. Еден ден тој со неговиот дедо убиле полицаец кој им се мешал во работата. Полициската станица брзо дознала за тоа и тргнала по нив. Attaviano побегнал во Las Venturas а дедо му го фатиле и го приведиле во најопасниот затвор. Во тој затвор многу го мачеле а по некое време тој умрел. Attaviano нашол кукја во Las Venturas, но тој не ја купил туку го убил сопственикот и кукјата станала негова. Тој некое време живеел таму. Но еден ден еден неглв пријател дошол во неговата кукја. Attaviano незнаел што да направи затоа што немал повејќе муниција во куршумите. Тој излезе од контрола и затоа го задавил со голи раце. Тој со себе исто така имапе автомобил со маркa "Premier". Тој го зел возилото за себе но документите небеа на негово име. По некое време тој снемувал наркотици па бил принуден да оди во Los Santos. Таму запознал двајца другари, Connor i Palkaso тие го снабдевале со наркотици а тој работел за нив со тоа што продавал наркотици. По некое време тој добил понуда да се пресели во Gleen Park и да живее заедно со нив. Тој размислил и ја прифатил понидата. По некое време тој го повикал во нивната кукја и му казжал дека тие имаат друштво, друштво по име "Sureno Locates" и исто така му кажал дека тие работеле со наркотици и разни илегали.


Фотографии од Attaviano

(https://i.imgur.com/Zrw9ggi.jpg)

(https://i.imgur.com/p8fs6Ja.jpg)

Фотографии од кујќата на Attaviano

(https://i.imgur.com/nqwDNlW.jpg)

(https://i.imgur.com/5iEewU7.jpg)

Фотографии од Автомобилот на Attaviano

(https://i.imgur.com/495XaWF.jpg)

(https://i.imgur.com/Y8E0rQ5.jpg)

(https://i.imgur.com/SW907dI.jpg)

(https://i.imgur.com/GjVpja7.jpg)

Податоци за Attaviano

Висина
- 1.85 метри

Тежина
-86 килограми

Датум на рајѓајње
-18.05.2001

Место на рајѓајње
-Bernal (Mexico)

Во кои градови живеел и колку долго живеел во нив
-Bernal (15 години)
-Las Venturas (3 години)
-Los Santos (штотуку се преселил)

Години
-(18)

Зависник е од
-Разни наркотици
-Алкохол
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: AndrewDelluxaa на Јуни 02, 2019, 11:42:19 am
Екстра
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: John Lopez на Јуни 02, 2019, 12:13:57 pm


Кратка биографија на John LopezJohn Lopez е момче на возраст од 22години . Тој е роден во Лос Сантос,на улицата Глеен. Неговата мајка се разведила од неговиот татко и го оставил на него.John уште мал е со неговиот татко , тој не ја запознал неговата мајка бидејќи тој имал само 1 годинка кога неговата мајка го напуштила.Татко му секогаш му раскажувал за неговата мајка.Тој на 15 години го загубил неговиот татко и останал потполно сам,немал никого на кого може да му се довери.Тој малце се повелкол во него,но по некое време почнал да се дружи со едно друштво од Глеен. Се повеќе комуницирал со нив и на крај влегол во тоа друштво . Почнал да се дружи со нив. Тој веднаш се преселил во куќата на тоа друштво каде сите таму живеаат и се дружат.
Изгледот на John Lopez


(https://i.postimg.cc/d1bqhx3L/forumrp.jpg)Кратки карактеристики за John Lopez


->John Lopez е цврсто момче
->Jоhn Lopez е младо момче
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: John Lopez на Јуни 02, 2019, 12:16:19 pm


Кратка биографија на John LopezJohn Lopez е момче на возраст од 22години . Тој е роден во Лос Сантос,на улицата Глеен. Неговата мајка се разведила од неговиот татко и го оставил на него.John уште мал е со неговиот татко , тој не ја запознал неговата мајка бидејќи тој имал само 1 годинка кога неговата мајка го напуштила.Татко му секогаш му раскажувал за неговата мајка.Тој на 15 години го загубил неговиот татко и останал потполно сам,немал никого на кого може да му се довери.Тој малце се повелкол во него,но по некое време почнал да се дружи со едно друштво од Глеен. Се повеќе комуницирал со нив и на крај влегол во тоа друштво . Почнал да се дружи со нив. Тој веднаш се преселил во куќата на тоа друштво каде сите таму живеаат и се дружат.
Изгледот на John Lopez


(https://i.postimg.cc/d1bqhx3L/forumrp.jpg)Кратки карактеристики за John Lopez


->John Lopez е цврсто момче
->Jоhn Lopez е младо момче
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Fernando Lopez на Јуни 02, 2019, 12:17:52 pm


Кратка биографија на Фернадо ЛопезФернандо Лопез е момче на возраст од 23 години.Тој е роден во Лос Сантос,во Глеен.Тој на малди години го загубил своето семејство неговите  родители и помлад брат.Тие загинале во сообраќајка,Фернандо на 15 години останал потполно сам без семејството.Се повлекол во себе,никаде не излегувал не разговарал со никого и не се дружел..Тој период траел неколку месеци.Со тек на време се менувал,почнал да комуницира со друштво од Глеен.Се повеќе и повеќе бил со нив,се дружел се забавувале и слично.И тој успеал и станал дел од тоа друштво.Тој никогаш не го заборавил тој момент кога останал без семејството.Се трудел да заборави и да продолжи со својот живот.И пополека успевал во тоа.Фернандо после неколку години ја продал и својата куќа каде биле сите негови спомени,но сепак е во негова близина.Сега живее со своите пријатели.
Тој се повеќе пробувал да се фукусира на својот живот и да остави животот да тече бидејќи ако застане на едно место нема никогаш да продолжи.Тој запознал многу луѓе со различни карактери.Изглед на Фернандо Лопез(https://i.postimg.cc/sXrKj1xG/sa-mp-089.jpg)Куќата на Фернандо Лопез од неговото детство(https://i.postimg.cc/MpdSb5Dp/sa-mp-090-1.jpg)Нешто повеќе за Фернандо Лопез-Фернандо Лопез е цвртсо момче,и храбро.
-Фернандо Лопез е зависник од цигари.
-Фернандо Лопез често со себе носи ладно оружје
Наслов: Attaviano - садејње семе дрога
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 02, 2019, 06:15:35 pm
Садејње семе дрога - Attaviano

(https://i.imgur.com/fP3T26i.jpg)

(https://i.imgur.com/Lcgj6mO.jpg)

(https://i.imgur.com/5qv5Sev.jpg)

(https://i.imgur.com/IOvGxYo.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Freedy на Јуни 02, 2019, 06:41:55 pm
Грми уште од почеток!
Само напред!
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 03, 2019, 02:02:49 pm
(( НАПОМЕНА: Темата е сеуште во процес на изработка ))
Наслов: Eric Gonazallo [ Attaviano ] ♤◇ LVL 13 ◇♤
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 04, 2019, 12:03:47 am
(https://i.imgur.com/jqCkdmp.png)

(https://i.imgur.com/0qUiITi.png)

(https://i.imgur.com/7OxE4wE.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 04, 2019, 10:51:29 am
Attaviano застанат од Officer Carl Bounchi

(https://i.imgur.com/eWcv9Zf.jpg)

(https://i.imgur.com/rjoBWv6.jpg)

(https://i.imgur.com/6anLGS0.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Sebastian_Kennedy на Јуни 04, 2019, 06:42:14 pm
изглед на  Sebastian
(https://i.imgur.com/0cDP05A.jpg)


Sebastian е 24 доишен човек кој  го изгубил такому на мали години.Тој како дете живеел со мајкамѕ во глен парк каде што уште живее.Тој почнал да пуши и пие  на свои неполни 15 години.Негово омилено хоби е да игра баскет со приателите.Тој е запознаес со дрога како што е марихуана.Марихуана
(https://i.imgur.com/lk1nI4h.jpg)
Марихуаната била позната во Централна Азија и Кина околу 3.000 п.н.е, кога главно била користена како лек. Марихуаната почнала широко да се користи во САД во 60-тите и 70-те години и била поврзана со „хипи“ движењето.Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 04, 2019, 09:40:27 pm
(( НАПОМЕНА: Темата е сеуште во процес на изработка ))
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Јуни 04, 2019, 11:07:28 pm
(https://i.imgur.com/0PSFRMt.png)
(https://i.imgur.com/vaSSBDK.png)
(https://i.imgur.com/ECveNvs.png)
(https://i.imgur.com/UIYJfNz.png)
(https://i.imgur.com/u0pOO4e.png)
(https://i.imgur.com/qLHTmCm.png)
(https://i.imgur.com/VJCDoSQ.png)
(https://i.imgur.com/8LGboTm.png)
(https://i.imgur.com/lPov4kZ.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 04, 2019, 11:39:41 pm
Брависимо.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Enrique_Lacortte на Јуни 05, 2019, 12:44:00 am
Брависимо.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: JonFalins на Јуни 06, 2019, 09:24:35 pm
Грми уште од почеток!
Само напред!
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 07, 2019, 08:29:38 pm
(https://i.imgur.com/JfrWogK.png)
(( Пораката е сеуште во процес на изработка ! ))

(https://i.imgur.com/JfrWogK.png)

(https://i.imgur.com/l8MJZPm.png)

(https://i.imgur.com/JfrWogK.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 09, 2019, 11:28:51 pm
 Attaviano уапсен од страна на Officers of Los Santos Police Department

(https://i.imgur.com/s2TgWQQ.png)

(https://i.imgur.com/pfEF6zC.png)

(https://i.imgur.com/ESVuebB.jpg)

(https://i.imgur.com/mbQPTjs.png)

(https://i.imgur.com/TzTT9en.jpg)

(https://i.imgur.com/pGpLpzs.jpg)

(https://i.imgur.com/bai4UC7.jpg)

(https://i.imgur.com/0aB3Qar.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Franklin Anderson на Јуни 11, 2019, 01:57:07 am
Jako  ;D
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Chip Fose на Јуни 11, 2019, 02:17:48 am
Гром.  8)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ★ Нерва ★ на Јуни 11, 2019, 10:09:20 am
одлично :D
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 11, 2019, 01:14:22 pm
(https://imgur.com/EGhORco.jpg)
(https://imgur.com/1HE4wXC.jpg)
(https://imgur.com/UFXtOOh.jpg)
(https://imgur.com/oxYHhoc.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 11, 2019, 07:37:29 pm
(https://imgur.com/O9eJBz0.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 14, 2019, 11:18:44 pm
Christopher Connor


Cartel Christopher Connor од познатата Sureno Locotes X3, после толку години служење на една од најпознатите
банди во Jefferson, тој беше назначен за Cartel во Gleen Park. Connor е 35 годишен бандит, тежок дилер на дрога,
опасен трефкар, воедно и најново како Cartel на Locotes. Неговиот живот започна во Gleen Park, Jefferson, и се
има заколнато дека и до крајот на својот живот ќе работи и ќе ја служи верно Sureno Locotes X3. Toj е женет, но
сеуште нема деца. Connor е секојдневно зафатен со илегален бизнис, како например дилање и продавање на
истата на лице место. Најголемите ривали на улицата на Connor, воедно и на целата Sureno Locotes X3 се: Bloods
Gang, MS 13, Nazi Lowriders, Mexican Mafia, Florencia 13, Playboys 13, MS 13, Gulf Cartel. Connor е ладен и строг
тип, верно настроен кон својата Sureno Locotes X3, голем верник на неговите луѓе, но и е големо злопамтило.


Личниот имиџ, неговиот стил на облека, вклучувајќи го и специвичниот Outfit, Connor не се забележува многу
брзо лесно, бидејќи неговите луѓе во Sureno Locotes X3 се фактички скоро сите слични. Сите имаат мустаќи,
сите носат некаков си свој стил на шешир или пак некаква капа, сите се преврзани со сина трака на чело под
своите капи, што значи означување на својата банда Sureno Locotes X3, воедно и на еден од најпопуларните
паркови, наречен Gleen Park. Connor е тетовиран на вратот, и по задните делови на рацете. И самите тетоважи
си имаат некакво значење, целта на овие стилови на носење е, да се зацрта и запамети кои се Sureno Locotes.
Едно од најлесните заприметувања кај овие момци е нивниот стил на одење. Дури на прв поглед може може
да се забележи дека момците, вклучувајќи го и Connor, се од познатиот Gleen Park. Connor кога е на работно
место, е секогаш во истиот негов Outfit, тоа е нивната работна униформа во кој го поминуваат целиот живот.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 01:41:32 am
rez
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 01:44:01 am
(https://scontent.fskp2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/62579703_2268863203161229_8929489342007607296_n.png?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fskp2-1.fna&oh=ce7fca7e65e5faae2327d727f5b5ffd5&oe=5D951E77)

Calvin Morreno e 23 годишен ганг мембер во Глен Парк на бандата  Sureno Locotes X3.Тој на неговите
18 години се преселува во населбата Глен Парк,на неговите 19 години се запознава со ганг`с мембери од
Sureno Locotes X3 и започнува да дила дрога & оружје низ Глеен Парк тој на неговите 20 години има
утепано негов другар причината била дека неговиот другар го издавал на неговите непријатели,Калвин
Моррено бил истетовиран низ цело тело имал 3 тетоважи на лицето,пола од тетоважите се знаците на ганг
Sureno Locotes X3.На неговите 22 години го имал второто убиство кој негов купувач го издавал на
црнците.На 23години почнува самиот да си набавува роба од  Мексико од негов другар пријател,и
започнува да распродава по квартовите Jefferson,Ganton,Gleen.Тој од кога започнува да продава дрога
станува познат по квартовите.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 03:15:26 am
(https://i.imgur.com/d3FmyRz.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 03:17:18 am
(https://i.imgur.com/oX5B6cU.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 03:33:27 am
(https://i.imgur.com/a4pH6W6.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Candy на Јуни 15, 2019, 04:57:43 pm
Мој изглед

(https://i.imgur.com/8Ylq2RX.jpg)

BIOGRAPHY

Candy Nouer има 22 години тој почна да живее во населбата Gleen Park поточно во градот Los Santos.
 Тој кога имаше 15 години беше исфрлен од училиштето заради голема тепчка. на Мојте 17 години мојте родители починаа во големиот пожар во кукјата. Јас немав каде да живема и отидов во дом за деца за да седам таум. Во тој дома прима до 18 години таму преседев 1 година кога имав 18 години бев исфлрен. Немав каде да живеам па почнав да се дружам во Gleen Park. Тој почна да купува мариџуана од дилерите во Gleen Park и е зависник од цигари. Candy го продлжува животот со неговите другари во Gleen Park
_______________________________________________________________________________________________________________

Candy има 22години.
Candy е висок 191цм.
Candy живее во Лос Сантос.
Candy е зависник од цигари и марихуана.
Candy предходно живееше во Мексико.
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 06:24:21 pm
(https://i.imgur.com/eBW88t3.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 15, 2019, 06:25:06 pm
(https://i.imgur.com/uzlDV45.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 17, 2019, 09:59:29 am
(https://i.imgur.com/AKZEkY6.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 17, 2019, 10:01:21 am
(https://i.imgur.com/iTf7Dn1.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Јуни 17, 2019, 01:13:56 pm
(https://i.imgur.com/1gSB1R5.png)
(https://i.imgur.com/Gw8UUSr.png)
(https://i.imgur.com/66lhdUr.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Nathaniel Oakwood на Јуни 17, 2019, 01:24:06 pm
super e
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 18, 2019, 12:43:21 am
(https://i.imgur.com/FZl65Wz.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: costello на Јуни 18, 2019, 12:23:46 pm
brao
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 18, 2019, 06:35:47 pm
(https://i.imgur.com/DArzTSt.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 18, 2019, 06:36:25 pm
(https://i.imgur.com/vtAFOCs.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 18, 2019, 06:36:57 pm
(https://i.imgur.com/zXmmqti.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Michael_ Palkaso на Јуни 18, 2019, 08:22:58 pm
(https://i.imgur.com/cIYoQba.png)
(https://i.imgur.com/FRyqi1h.png)
(https://i.imgur.com/0PYUCKA.png)
(https://i.imgur.com/1JdPr2m.png)
(https://i.imgur.com/DE8Yq32.png)
(https://i.imgur.com/j6YOBdE.png)
(https://i.imgur.com/6RKWvyw.png)
(https://i.imgur.com/pRedDE4.png)
(https://i.imgur.com/9rxlS0T.png)
(https://i.imgur.com/D18EE2V.png)
(https://i.imgur.com/hCBYDem.png)
(https://i.imgur.com/10D7n43.png)
(https://i.imgur.com/jduJrjP.png)
(https://i.imgur.com/GEqnohO.png)
(https://i.imgur.com/6Hr5Fzm.png)
(https://i.imgur.com/dqwzO8m.png)
(https://i.imgur.com/vlQqeGQ.png)
(https://i.imgur.com/stkRd9m.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 19, 2019, 12:33:18 am
(https://imgur.com/TIdryOp.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 19, 2019, 12:35:00 am
(https://imgur.com/uWknsxM.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 19, 2019, 03:14:19 am
(https://i.imgur.com/wgIYRB7.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 19, 2019, 03:15:44 am
(https://i.imgur.com/qXeq7wg.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: #Perina# на Јуни 19, 2019, 06:27:39 pm
                                (https://imgur.com/v7OVYWq)


Сантина Перина е роден 1990 година во Лос Сантос или поточно е роден во болницата "Адора" тој е син на Јосен и Ема.Ема неговата мајка која со пот и труд го заработувала лебот мајкаму била малтертирана од страна на таткому таа си идела во доцни часови.Јосен неговиот татко уличен бандит,наркоман,клошар таткому бил познат во полицијата по неговите кривични дела бил оптужен 10 години робија поради убиство,дилаење,крадење по 6години седени во затвор Јосен починува на 24.05.1998 во 15:57х.

Нешто повеќе за Перина,перина живе во глен парк тој е најдобар другар со Мике (Лидер) тој со него ги поминува најчесто часовите поминати на улица тој е голем њубител на марихуана,алкохол,васкет,жени тој најчесто дила по улиците на Глен Парк,Џеферсонј,Иделвуд

Со  текот на развиток на рп ќје има слики во коментар,фала
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 20, 2019, 01:20:14 am
(https://i.imgur.com/GslQXdx.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 20, 2019, 03:00:10 am
(https://imgur.com/kbqBT1Q.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 20, 2019, 03:00:41 am
(https://imgur.com/ivllj2t.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 20, 2019, 03:01:55 am
(https://imgur.com/Fwk9HUr.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Jack Morreno на Јуни 20, 2019, 03:03:08 am
(https://imgur.com/JZIQbs4.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: #Perina# на Јуни 20, 2019, 12:49:24 pm
(https://i.imgur.com/IMCvweL.jpg)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Enrique_Lacortte на Јуни 20, 2019, 04:35:58 pm
(https://i.imgur.com/mJVULe3.png)
(https://i.imgur.com/oLpbEqP.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Venus на Јуни 20, 2019, 11:48:14 pm
Grmi sinka,samo napred .
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 21, 2019, 01:54:42 pm
Земанје кокаин и анфетамин од Mikel Petrovski

(https://i.imgur.com/jJWtN9D.png[img]

[img]https://i.imgur.com/mkduPDD.png)

(https://i.imgur.com/mkduPDD.png)

(https://i.imgur.com/twvnf2L.png)

(https://i.imgur.com/AQZBfss.png)

(https://i.imgur.com/Eg4JOKU.png)

(https://i.imgur.com/krk7VKP.png)

(https://i.imgur.com/RV3hJG3.png)

(https://i.imgur.com/Ga0CCXN.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Enrique_Lacortte на Јуни 21, 2019, 03:21:56 pm
(https://i.imgur.com/VFKsn0R.png)
(https://i.imgur.com/XiVIT1C.png)
(https://i.imgur.com/NygtCgt.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 22, 2019, 12:47:05 pm
(https://i.imgur.com/r2p01Dv.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 22, 2019, 12:47:52 pm
(https://i.imgur.com/B82g9VX.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Enrique_Lacortte на Јуни 22, 2019, 03:34:06 pm
(https://i.imgur.com/PvtynW6.png)
(https://i.imgur.com/1FofXi8.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: ChristopherConnor на Јуни 22, 2019, 05:10:50 pm
(( Сите членови на Sureno Locotes X3 да достават слики од РП акции и своја биографија))
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Enrique_Lacortte на Јуни 22, 2019, 05:30:14 pm
(https://i.imgur.com/EatuHug.png)
(https://i.imgur.com/1XbpDus.png)
(https://i.imgur.com/b9yIrrg.png)
(https://i.imgur.com/18CcQ45.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Eric Gonazallo на Јуни 23, 2019, 04:18:13 pm
Rez-rp akcii lsrp+
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Kevinho Kawan на Јуни 24, 2019, 05:21:08 pm

(https://i.imgur.com/23KfL2z.jpg)
Photography of Fred Makaveli || Location: Gleen Park || Time: 16:43 PM || Date:07/05/2019


Fred е момче на 25 годишна возраст,живее во населбата Глен Парк.
Е тежок 76 кг а е висок 185цм.Живее во една мала куќа со неговите другари.
Најдобриот другар на Fred e Jack ,тие заедно секоа вечер прават журки
пушат ,пиат ,ебат курви и слично.Fred прв пат запалил џоинт на негови 18 години.
Fred многу пие алхохол и е зависник на тоа.Мрази црнци и арогантни карактери.
Тој е многу нервозен нема многу слабоси ,сака да открива нови работи.Ракува со
оружје кое го добил од дедо му за самоодбрана.Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 24, 2019, 08:04:25 pm
(https://i.imgur.com/l9uUY4V.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 24, 2019, 08:05:25 pm
(https://i.imgur.com/VqdcguX.png)
Наслов: Одг: Sureno Locotes X3 - OFFICIAL THEME
Поставена од: Calvin Morreno на Јуни 24, 2019, 08:06:31 pm
(https://i.imgur.com/sDoqag4.png)