DreamWorld Gaming

Кршење правила => Кршење правила => Неправилно затворени => Тема започната од: Фрижидери Беко на Мај 23, 2019, 12:37:01 am

Наслов: Nepravilno zatvorena Laina MUsafeti
Поставена од: Фрижидери Беко на Мај 23, 2019, 12:37:01 am
Ваше Име и Презиме (nickname): Laina Musafeti
Од кој админ сте затворени: Lamont Coleman
Причина: PCOVKI
Зошто мислете дека треба да бидете извадени: Nemam pcueno, nema nikakvi dokazi.
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/YYvxm2T
Наслов: Одг: Nepravilno zatvorena Laina MUsafeti
Поставена од: Hefner's на Мај 24, 2019, 04:05:04 am
Баниран си.