DreamWorld Gaming

Кршење правила => Кршење правила => Неправилно затворени => Тема започната од: Slavce Janakijev на Мај 22, 2019, 11:51:00 pm

Наслов: Неправилно затворен James Firenzo
Поставена од: Slavce Janakijev на Мај 22, 2019, 11:51:00 pm
Ваше Име и Презиме (nickname): Славце Јанакијев за другар James_Firenzo
Од кој админ сте затворени: Ryan HEfner
Причина: Па вака мвр нонрпаа ме тазер цуфф ги дмнаа моиве другари овие еден на еден олеци си дават а дманати двајцата овој ги дмна пак и овој ryan hefner го присон демек го дмал повеке пати а  не гелда дека тој оде повикај у сред престрелка + пукаш со оружие тие цуфф тазер од 200 метра.. нонрп нерномално
Зошто мислете дека треба да бидете извадени: има горе наведено
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/VTYGh9L
Наслов: Одг: Неправилно затворен James Firenzo
Поставена од: Jenson Button на Мај 23, 2019, 12:11:22 am
- Средено е, играчот е изведен.
- Катанче.