DreamWorld Gaming

Известувања и проблеми со сервер/форум => Support => Измамени играчи => Тема започната од: Snolex на Мај 12, 2019, 06:59:15 pm

Наслов: [Измама] - Jose_Donatello и Raphael_Caponne
Поставена од: Snolex на Мај 12, 2019, 06:59:15 pm
Име и презиме на сервер(ваше): Jayson_Corleone
Име и презиме на сервер(од играчот): Jose_Donatello и Raphael_Caponne
Левел: 14
За што станува збор: Се договоривме да правиме замена Сабре за Уранус и момчето ми вика нуди и ја му викам имаш ли слот он вика да, и ја му нудам и одбива и ми вика немам слот. Му викам неможе да имаш повеќе од две коли освен ако не си донирал.. И он вика епа ништо тогаш и му реков да викнам јас другар или ти ќе му нудиме на него.И он рече јас ќе викнам другар и отиде да го земе од болница и се догг се и ми вика нуди му него му нудам за 1$ и прифаќа и ми вика на мене за колку се договоривме и ја му викам за 1$ нели и он запали колата и си отиде имам слики се.Погледнете ѓи сликите подоле!
 - Сакам да биде максимално казнет затоа што од вакви играчи како него пропаѓа серверот и да ми биде вратено сабрето!
Докази(/time задолжително): https://imgur.com/a/5JZJZ3H
Наслов: Одг: [Измама] - Jose_Donatello и Raphael_Caponne
Поставена од: Tery Wilson на Мај 16, 2019, 11:28:57 am
барај ме инг да ти го дадам автомобилот Jose_Donatello е казнет и му е одземен автомобилот.

СРЕДЕНО