DreamWorld Gaming

Известувања и проблеми со сервер/форум => Support => Измамени играчи => Тема започната од: Martin_Efremov™ на Мај 05, 2019, 12:55:20 am

Наслов: (Nudeno za pomala cena) - Neymar_Santos
Поставена од: Martin_Efremov™ на Мај 05, 2019, 12:55:20 am
Име и презиме на сервер(ваше): Stefanija_Efremova (Akauntot e na zenzkami)
Име и презиме на сервер(од играчот): Neymar_Santos
Левел: 116
За што станува збор: Епа вака имавме договор со Neymar_Santos да му продадам Elegy за 11m. Поточно женсками да му го продаде. И девојками наместо (11m) му понудила за (1m). И сакам да и се врати Elegyto или парите, фала на разбирањето
Докази(/time задолжително): https://imgur.com/a/X6rGREP a eve go ID to na kolata + gazdata:  https://imgur.com/a/HQyIkMI  a eve vi ja slikata kako go kupila elegyto: https://imgur.com/a/0BpdCAK
((Proverete i na logovi i uverete se ako ne e dovolna slikata))
Наслов: Одг: (Nudeno za pomala cena) - Neymar_Santos
Поставена од: Tery Wilson на Мај 05, 2019, 02:25:47 pm
докази само ф8 тиме не моб + бришан чат немаш некаков договр кај сте правеле.

Невалидни докази.