DreamWorld Gaming

DreamWorld Gaming => Галерија => Тема започната од: Commando.Wax на Септември 29, 2018, 12:05:01 am

Наслов: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: Commando.Wax на Септември 29, 2018, 12:05:01 am
Кога Dimitar_Wigsley беше лидер па се знаеше кој е 6ранк  ;D 
(https://imgur.com/5335BsC.png)
Наслов: Одг: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 на Септември 29, 2018, 07:57:41 am
Te znam
Наслов: Одг: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: Commando.Wax на Септември 29, 2018, 02:39:26 pm
Te znam
Од кај ме знајш од IRC со Carmelo? ahhah
Наслов: Одг: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 на Септември 29, 2018, 05:17:29 pm
Te znam
Од кај ме знајш од IRC со Carmelo? ahhah
Nop zaedno rpavme pd
Наслов: Одг: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: Commando.Wax на Септември 29, 2018, 11:30:18 pm
Te znam
Од кај ме знајш од IRC со Carmelo? ahhah
Nop zaedno rpavme pd
Со истиов NickName беше ти тогаш?
Наслов: Одг: 22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley
Поставена од: 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 на Септември 30, 2018, 08:34:08 am
Te znam
Од кај ме знајш од IRC со Carmelo? ahhah
Nop zaedno rpavme pd
Со истиов NickName беше ти тогаш?
Ne so drug