Нема нови пораки Враќање на сервер статси (паузирано)

Во овој борд можите да отворите тема за ваши статси на сервер. Задолжените админи константно ќе го прегледуваат бордот.

1326 пораки453 теми Последна порака AndrewDikar
во [Враќање стат...
на денес во 03:51:56 am
Нема нови пораки Информации

Овде можете да најдете разни информации во врска со заедницата.

11 пораки6 теми Последна порака Timmy
во Одг: DreamWorld Пр...
на денес во 12:44:23 am
Нема нови пораки Известувања

Тука ќе ве известуваме за сите новости околу серверот и форумот.

3686 пораки54 теми Последна порака Ryan Garcia
во Одг: Фабрика ...
на јануари 18, 2019, 09:23:47 pm
Нема нови пораки Сервер Дискусии

Овде ќе можете да дискутирате околу сите поважни расправии во врска со серверот.

35 пораки2 теми Последна порака JacobRichardson
во Одг: Што фали ...
на денес во 08:40:46 pm
Нема нови пораки Поддршка (Support)

Секој проблем што го имате на сервер или форум пријавете го тука.

10459 пораки4282 теми Последна порака Steven_Thompson
во [Барање модер...
на денес во 08:26:11 pm
Нема нови пораки Идеи и предлози

Доколку имате некоја идеја или предлог во врска со сервер или форум потставете ја овде.

3069 пораки259 теми Последна порака martial
во Одг: [Идеја]Zakl...
на јануари 17, 2019, 10:07:30 pm
Нема нови пораки Помош

Доколку ви е потребна било каква помош може да побарате тука.

1025 пораки277 теми Последна порака Gillian_Flynn
во Одг: [Форум] Н...
на денес во 12:04:11 pm
Нема нови пораки Галерија

Тука може да ставате слики и видеа направени во игра.

14808 пораки918 теми Последна порака FATE
во Одг: био нека...
на денес во 11:31:38 am
Нема нови пораки Government

Сајт на Владата. Сите јавни владини информации ќе бидат објавени овде.

Модератор: Xander Cage
27 пораки20 теми Последна порака Fernandes
во Одг: Состанок...
на јануари 17, 2019, 04:14:57 pm
Нема нови пораки Online Огласник

Доколку сакате нешто на сервер да продадете или сакате да купете, овде можете да го сторете тоа.

5 пораки5 теми Последна порака Makedonce_
во Летала - Не ва...
на јули 06, 2018, 04:39:19 am
Нема нови пораки Организации/Агенции/Мафии/Банди

0 пораки0 теми
* Пријава за лидер

504 Пренасочувања
Нема нови пораки RolePlay Активности

8285 пораки643 теми Последна порака William Houston
во Одг: Los Santos News
на денес во 08:25:30 pm
Нема нови пораки RolePlay Дискусија

Доколку имате прашање во врска со РП, или едноставно сакате дискусија на некоја тема, прашајте овде.

Модератор: Tommy Angelo
16177 пораки1103 теми Последна порака Dimzy
во Одг: Која фак...
на денес во 07:45:17 pm
Нема нови пораки Опоменати играчи

Играчите кои ќе бидат опоменати.

279 пораки279 теми Последна порака Arthur Branch
во Eldis Azizoski опом...
на јануари 18, 2019, 01:37:21 pm
Нема нови пораки Кршење правила

Доколку некој прекршува правила на сервер и имате докази против него пријавете го тука.

3700 пораки1625 теми Последна порака Ryan Cartel
во DM Jake Troy
на денес во 08:00:18 pm
Нема нови пораки Банирани играчи

Тука може да ги најдете сите банирани играчи на серверот.

748 пораки509 теми Последна порака Anthony_Corleone7
во [Барање унбан...
на денес во 08:04:23 pm
Нема нови пораки DreamWorld Cafe

Вистинското место за забава кога ви е досадно.

9915 пораки1062 теми Последна порака Michael Scofield
во Одг: fb strani
на денес во 08:27:26 pm
Нема нови пораки Grand Theft Auto: San Andreas

1362 пораки114 теми Последна порака Ain TwT
во Одг: [МАПА] Ghett...
на денес во 08:09:18 pm
Нема нови пораки Дизајн и уметност

Тука ќе најдете се во врска со уметноста.

3174 пораки361 теми Последна порака Verceti.
во Одг: [Туториј...
на денес во 05:59:38 pm
  • Нема нови пораки
  • Форум за пренасочување

Присутни корисници (Активни членови во изминатите 15 минути)

28 гости, 32 членови

Vaciii :], creme de la creme, JacobRichardson, Smith_Rowe, Steven_Thompson, Ain TwT, , Colucci47, Lalana Chatchawan, 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼, Nick Bonnano, kingpanza, Verceti., Tyrone Coleman, Tahrel_Swinton, Keshawn Washington, King, hąяµ$hɨţ๏ ţąɨȼhɨ, Timmy, Terminator, Nathan Wu - William Dasse, Emil :$, Giuseppe Garibaldi, CarziloF., J@ck $k1, vasilevv2, JuicyTaylor, J@ck Anderson, jamesarnold, AnthonyDinnatale, carter, Michael Scofield

Најмногу присутни корисници денес: 157. Најмногу присутни корисници: 1214 (април 23, 2018, 09:31:23 pm)

Статистика на форумот