Oglasi

Diskusija u 'Ideje I Predlozi' započeta od PuzzLeShocK, 19.12.2021.

 1. PuzzLeShocK

  PuzzLeShocK Member

  Učlanjen(a):
  20.12.2020
  Poruka:
  67
  Sviđa im se:
  15
  U nedostatku igraca, predlazem da se vrati davanje ilegalnih oglasa + da se policiji odobri da scemuje takve oglase, pa nek pametniji pobijedi :)


  Novim igracima je tesko prodati travu, sjeme, pistolje, a to je najzabavniji dio u pocetku jer ima vise interakcije s ljudima nego da se recimo vozi kamion ili tako nešto dosadno.

  A one koji nisu kreativni pa daju oglase tipa "Prodajem igračke, prodajem čaj" ili "prodajem oružje travu", njih će policija lako nać i uhapsit, time više posla za policiju a više i za civile koji žele dodatnu zaradu (zabavu) sa strane.
   
 2. Spaha

  Spaha Active Member

  Učlanjen(a):
  04.12.2020
  Poruka:
  203
  Sviđa im se:
  34
  Nema slenga koji se moze koristit da policija ne razumije a ostali da. Imamo laptop imas bitkoin eto ti oglasa ilegalnih. Jebo taj rp kad napises oglas i naoruzas se za 5 minuta.
   
  Ramo i FISH91 se ovo sviđa.
 3. SgtDeck

  SgtDeck Active Member

  Učlanjen(a):
  23.11.2020
  Poruka:
  190
  Sviđa im se:
  33
  Kakve veze ima nedostatak igrača sa FearRP oglasima ?
  Ko hoće da se bavi ilegalom, nek pravi sebi mrežu, ne mora to javno da radi. Mada, onaj ko želi da se bavi ilegalom neka ode ispred oglasa i samo vidi ko vozi g klasu ili tako neki wanna be mafijaški auto, i neka sklapa konekcije.
   
 4. Che4ever

  Che4ever New Member

  Učlanjen(a):
  01.03.2022
  Poruka:
  28
  Sviđa im se:
  8
  Toga uvjek ima drug. Ja sam primjetio da mnogi admini zazmire kad se objavi oglas tipa prodajem kravu, hifi mukanje, alu kopita, zvat odmah, ne cekati ni casa.
   

Preporučite stranicu