MC The LOST

Diskusija u 'Neoficijalni Fakcije' započeta od DusanZ, 17.04.2021.

 1. DusanZ

  DusanZ Lead Admin
  Urednik

  Učlanjen(a):
  08.11.2020
  Poruka:
  264
  Sviđa im se:
  50
  Kako je moto klub MC The LOST uvek pratio sportski i takmicarski duh uz dobro druzenje i zabavu, na sastanku je odluceno da se organizuje turnir u pecanju ProFISHING. Na klupskom sastnaku jednoglasno je usvojen predlog predsednika kluba Dusana Zivkovica i izdvojen fond iz klubske kase za nagradu. Pecanje je odrzano na teritoriji Sendija.
  najvise KG ribe (svih sorti) upecao je Saban Saulicic i osvojio nagradu od 100.000 koja mu je isplacena odmah nakon proglasenja komisije koja je pregledala ulov.


  [​IMG]
   
  teo.esc i Moma se ovo sviđa.
 2. DusanZ

  DusanZ Lead Admin
  Urednik

  Učlanjen(a):
  08.11.2020
  Poruka:
  264
  Sviđa im se:
  50
  Sinoc na predlog naseg clana Thea Arcoste odrzana je Motocross trka. Kao i do sada, klub MC The LOST je obezbedio novcana sredstva za nagradu (100k) kao i celokupnu podrsku oko organizacije ove trke. Ova staza je vozena pre oko godinu dana,a odabrana je od istog clana moto kluba koji je i inicijator ovogodisnje.
  Vozila su se dva kruga motorima Enduro koji su bili obezbedjeni i svako ko je zeleo iako ne poseduje motor mogao je da se oproba u ovoj trci.
  MC The LOST uvek anstoji da lobezbedi dovoljno vozila za sve koji imaju volju ali nemaju sredstva i omoguci im da se takmice za nagradu i neko opd prva tri mesta.

  Pored ove staze, Theo Arcosta iskusni vozac dvotockasa i jedan od najstarijih clanova izvideo je reon u blizini i pronasao jos jednu zanimljivu rutu koja ce vam biti otkrivena za narednu trku , a tada mozete ocekivati nove motore na STARTU.


  Hvala svima koji podrzavaju nas rad !
  Apelujemo na sve da dodju i druze se sa bajkerima ,razbiju predrasude, jer sa nama ce imati dobro druzenje i nezaboravne trenutke za citav zivot.


  MC The LOST zauvek.
  Odmor organizatora
  [​IMG]
  Vece uoci trke.
  [​IMG]
   

Preporučite stranicu