DusanZ
Poslednja aktivnost:
25.06.2022 u 22:40
Učlanjen(a):
08.11.2020
Poruka:
264
Sviđa im se:
50
Trofej poeni:
28
Pol:
Muški
Lokacija:
Los Santos
Interesovanja:
Motori / Autmobili / Trgovina

Preporučite stranicu

DusanZ

Lead Admin, Muški, iz Los Santos

Urednik
DusanZ je poslednji put viđen(a):
25.06.2022
  1. Još uvek nema poruka na DusanZ profilu.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • O Vama...

  Pol:
  Muški
  Lokacija:
  Los Santos
  Interesovanja:
  Motori / Autmobili / Trgovina
  Rodjen sam na Balkanu,u Srbiji. Gde sam zavrsio osnovnu i srednju skolu. Kao 19ogodisnjak ucestvovaosam kao dobrovoljac u sukobima u Avganistanu na strani nase brace. Tamo upoznajem svog druga sa kojim nakon rata odlazim nazad na Balkan i vodimo zivot neshvacenih i izgubljenih....u vremenu i drustvu.
  Kako su godine prolaze stanje je bilo sve teze,resili smo da krenemo preko mora. Da oprobamo obecanu zemlju,i krenemo ispocetka.
  Dolazimo u Los Santos brodom,Par nedelja boravimo u emigrantskom centru odakle na kraju dobijamo boravisnu vizu,kao begunci od komunisitickog rezima nasih zemalja.Drug je bio iz susedne Hrvatske.
  Radili smo po klubovima,dok nije meni nije uleteo posao u slep sluzbi nekog servisa.Par godina malo sam petljao i oko mehanike, iskrsla je prilika ,stari sef i vlasnik biva uhapsen zbog utaje poreza i auto servis kojem nije islo najbolje ide na licitaciju. Digli smo kredite i prodali aute....skupili sve do zadnjeg dolara.prodao sam i svoj rucni sat... Ali,isplatilo se.
  Nakon uspesne licitacije,po nas,preuzimamo mehanicarsku radionicu.
  Posao se razvijao.i lagano smo prelazili na trgovinu automobilima.
  Otvorio sma svoj salon,a ubrzo nakon toga i moj drug. Nismo mogli sve...Odlucili smo da napustimo nas prvi biznis.mehanicarsku radionicu.
  Nakon mehanicara krenuo sam sa trgovinom automobilima i motorima.
  Prosirio sam delovanje i na markete i butike. Mehanicarsku sam napustio i sada sam fokusiran na moto klub mc the lost i moto trke koje organizujemo pod okriljem kluba.