(DW) KEYBINDS

Линк за симнување на (DW) Keybinds
ПРОМЕНА НА ВЕРЗИЈА
Серверот е префрлен на 0.3.7 SA-MP Верзија
За да играте на серверот потребно е да го симнете новиот клиент.

Линкови за симнување на новиот клиент

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈ
-Ние не одговараме за пробивање на вашиот акаунт.
-Не одговараме за исчезнување на ваши пари во игра или било каква друга имовина.
-Доколку сте неактивен одредено време имот ке ви бидне продаден и отстапен на други играчи
-Донатори немаат никаква предност во наведените работи и кршење правила

-Доколку сте отсутен повеќе од 1 месец не е прифатливо никакво отсуство и имот ке бидне отстапен на нови играчи
-Доколку се создаде глобална инфлација со некој статс се прави глобал рестарт на истиот

-При регистрација на акаунт внесете валидна ваша емаил адреса бидејќи тој маил е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој емаил може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење
-Заштитете го вашиот акаунт со јака лозинка(користете букви и бројки Не заборавајте лозинка несмее да биде со SPACE) и не ја кажувајте на никого ниту на администратор доколку некој ви бара пасворд пријавете го на админ.
-Не го давајте вашиот пасворд на никого ниту на администратор.
-Не прифаќајте никакви програми кој некој ви ги праќа со цел да имате предност во игра,сето тоа е лага само да ви го пробијат акаунт со keyloger и слично
-Можат да ви кажат дека постои некој чит да фатите пари,не верувајте и не симнувајте,бидејќи такво нешто не постои.
-Не верувајте на различни маилови,профили или страни лица кој не се овластени официјално од администратор на наш форум или сајт.
-Не подржуваме продавање/купување/размена на акаунти
-Постојат голем број на сервери кој се куќни или пак се хостирани но тоа не е важно некој од тие сервери не ја енкриптираат ваша лозинка кога ке се регистирате вие на таков сервер и ја пишете вашата лозинка тој што има пристап до акаунти кој се регистирани ја знае и вашата лозинка,чести случаи вие ставате иста лозинка како што ви е на DW и ви ја откријат со ваше регистирање на таков сервер,доколку се регистирате на други сервери никогаш не ставајте иста лозинка,вашата лозинка кај нас е 100% сигурна
SA-MP
SAMP е модификација за играње на GTA San Andreas преку интернет,на нашиот сервер вие започнувате со RPG игра и симулација на вашиот карактер.

Со играње на нашиот SAMPмк сервер имате големи можности за RPG каде имате можности да купувате куќи станови викендици и многу други недвижности.

Вие може да работите некоја легална работа или пак да работите некоја илегална работа каде ке си имате проблеми со законот на градот Лос Сантос. Може да започнете некој бизнис со отварање на казина,кафиќи и дискотеки каде ке организирате добри забави низ градот со цел за добар профит и заработка,или пак да отворите некоја продавници,фризеница,огласник,обложувалница и многу други бизниси.

Некој се приклучуваат во мафии со цел да стекнат слава и моќ низ градот а исто така да си создават големи проблеми со законот,но некој одат во некоја банда каде со своето гето се борат за своја територија и опстанок на улиците.

Доколку сакате да владее мир низ улиците на Лос Сантос може да се запослите како полицаец каде ке вршите контроли низ градот и бркате криминалци или пак да работите во државна тајна агенција која работи на разоткривање на криминалот,за да се спроведат успешно овие акции тука е и специјална екипа со обучени специјалци кој се секогаш спремни за брза интервенција.
Може да успеете и постигнете голем успех па да се возите во луксузни возила,блендирани лимузини со лични возачи и обезбедување или пак да биднете обезбедување или личен возач на примиерот или некој министер.

Или пак да биднете новинар кој ке истражува случувања низ градот и секогаш ке бидне тука да ја извести јавноста за сите новости кој се случуваат.

Како што играте вие ке купувате послапи куќи возила и запознавате многу нови пријатели низ цела Македонија,сето ова и повеќе го имате на располагање нашиот SAMP сервер.

Прикчучете се веднаш Dreamworld SAMP Macedonia
DW МАПА v.1
Со помош на DW Online Мапата можете преку веб да дојдете до информации за куќи , викендици , станови , фирми , бизниси , фабрики
Исто така имате преглед на сите информации за имотот како што се : продажна цена, заработка, цена за рентање, продукти , сопственици и многу други работи!
За да пристапите до мапата кликнете на копчето Live Мапа.
КОРИСНИЧКИ ПАНЕЛ v2.0
Успешно е направен Dreamworld Gaming Portal v2.0 со помодерен дизајн и додадени нови опции кои на корисниците ќе им овозможат полесно да дојдат до бараната информација.
За да се логирате на корисничкиот панел потребно е да го внесете вашето корисничко име и лозинка од играта, во случај да сте ја заборавиле лозинката додадена е опција преку која можете да си ја вратите лозинката со внесување на вашето корисничко име и емаил адреса на која е регистриран тој корисник.
Со новата верзија на корисничкиот панел ви е овозможено да си извадите лична карта на која се прикажани ваши податоци од играта а личната карта можете да си ја искористите како потпис на форумот или на некое друго место.
Додадена листа н која се прикажани ТОП 10 НАЈБОГАТИ и ТОП 15 НАЈАКТИВНИ играчи.
SA-MP
ИГРАЈ СЕГА!
ВОЈНА!!!
ТОП 10 НАЈБОГАТИ
БрИмеДржБогатство
1Pekiz_Mcpando
345055196$
2Kirill_Tripchev
158023677$
3Mike_Hellson
154721170$
4Niklaus_Mikaelson
125254057$
5Don_Cano
113427775$
6Nick_Nestorov
112400000$
7Scarlet_Donovan
105761892$
8Predrag_Spasovski
105008396$
9Nikola_Boss
100708052$
10Marrco_Reus
99100000$
ТОП 10 НАЈАКТИВНИ
БројИмеДржаваЛевел
1Michael_Corleone
125
2Angel_Bacovski
118
3Castor_Troy
118
4Constanzia_Corleone
109
5Dimitar_Dimkovski
106
6James_Drake
103
7Ile_Sokolov
102
8Carllos_Gardel
101
9Kocev_Nikola
99
10Filip_Sokolovskiii
98
DW FACEBOOK
Copyright © 2012 Dreamworld Gaming All Rights Reserved. By Milan Miladinovski